Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Meer genieten van het leven
  Rate this post

  In de huidige stressvolle maatschappij kan het moeilijk zijn om je echt te ontspannen en om je plekje in de maatschappij te vinden. Dat kan je behoorlijk uit balans brengen… 

  Met de cursus ‘Leven in je lijf’ leer je om weer contact te maken met je lichaam en met jezelf, zodat je weer meer kunt genieten van het leven. Onderdelen van de cursus zijn aandacht voor je ademhaling, lichaamsgerichte oefeningen en contactoefeningen. Je onderzoekt waar je in je lichaam spanning hebt opgebouwd en hoe je die kunt loslaten. Tijdens de groepsbijeenkomsten kun je met de overige deelnemers oefenen en ervaringen uitwisselen. Dit helpt je om te ontdekken wat belangrijk voor jou is, en welke overtuigingen je eventueel belemmeren in je zoektocht naar geluk. Na de cursus sta je met meer plezier in het leven!

  De cursus start op vrijdag 29 september en bijeenkomsten zijn er de volgende 9 vrijdagen van 13.00 tot 15.45 uur tot aan 8 december, behalve 20 oktober. Locatie is De Kleine Campus aan de Statenlaan 8 in Arnhem. De cursus wordt gegeven door Jorinde van der Donk, Psychomotorisch therapeut en afstuderend Lichaamsgeoriënteerd psychotherapeut. Je kunt je aanmelden via info@praktijkandrijn.nl. Meer informatie vind je op www.praktijkandrijn.nl.

  Naast deze cursus kun je bij Jorinde ook terecht voor individuele sessies lichaamsgerichte therapie, op twee locaties in Arnhem.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply