Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Meer genieten, minder klachten
  Rate this post

  Je hebt het als moeder maar druk: je moet je kind opvoeden, zorgen voor het huishouden, werken, tijd en aandacht besteden aan je familie en vriend(inn)en. En o ja, ook nog aan jezelf. Zonder dat je er erg in hebt, worden klachten als moeheid en hoofdpijn normaal voor je. Je kunt deze symptomen weliswaar onderdrukken met slaapmiddelen, koffie en paracetamol, maar is het niet verstandiger om je lichaam weer in balans te brengen? Ik help je daar graag bij!

  Mijn passie voor het helpen van anderen komt door mijn eigen ervaringen, waarover je meer kunt lezen op mijn website. Ik had jarenlang meerdere gezondheidsproblemen en werd door allerlei artsen van het kastje naar de muur gestuurd. Toen ik in contact kwam met Personal Hormonal Profiling, veranderde dat letterlijk mijn leven.Mijn missie is om moeders, kinderen en gezinnen tebegeleiden bij een gezondere leefstijl, zodat ze ook meer écht kunnen gaan genieten!

  1-op-1-begeleiding
  Als je contact met me opneemt, kunnen we een afspraak maken voor een gratis online kennismaking, om te kijken of er een klik is. Is die er, dan hou ik een intake, waarbij je hulpvraag en doelen aan bod komen en waarbij ik uitleg wat ik voor je kan betekenen. Vervolgens maak ik een plan voor 1-op-1-begeleiding, waarbij mindset en (natuurlijke) voeding een belangrijk element is. Ik probeer je bewust te maken van je gedachten, van je lichaam, van oorzaken en van wat je eet, waarom je eet en wat eten met je doet. Mijn missie is om jou de puzzelstukjes te laten ontdekken om vervolgens weer op zijn plaats te drukken, zodat jouw plaatje compleet mag zijn en jij dat leven mag leiden dat jij zo graag wilt. Ik kan je in mijn omgeving coachen of online. Ik weet uit eigen ervaring hoe belangrijk het is dat er iemand is die echt naar jou luistert, die je klachten serieus neemt en kijkt naar wat er écht aan de hand is.

  De Personal Hormonal Profiling-meting (PHP) is ook 1-op-1, waarbij er gericht wordt gekeken naar welke hormonen er uit balans zijn en hoe je deze weer in balans kunt krijgen. Speciaal voor jou: op vertoon van dit artikel krijg jij maar liefst 15% korting op deze meting! Meer informatie?Kijk op de website of neem vrijblijvend contact met mij op.

  Programma voor je kind
  Kinderen eten soms niet alles wat er op hun bordje ligt, waardoor er vaak strijd is aan tafel, stress en ongerustheid. Is dat bij jouw kind ook zo? Dan kan ik je helpen met het MonkeyPlatter-programma! Bij dit programma leer je hoe je op een simpele, maar zeer effectieve manier eten kunt presenteren als een feestje, elk moment van de dag! Deze tool zorgt weer voor verbinding van je kind met zichzelf en met het gezin. Jullie zullen meer rust ervaren, positieve energie krijgen en een gezond(er) lichaam door de constante variatie aan échte voeding die je binnenkrijgt, en er is weer ruimte voor leuke dingen. Door de druk en het ‘moeten’ eraf te halen, zul je een gezonder lichaam gaan creëren. Al meer dan 3000 gezinnen hebben de magische effecten van deze tool mogen ontdekken! Je hebt wekelijks contact met mij om daar te helpen waar het nodig is.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply