Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Meer grip op huis- en leerwerk
  Rate this post

  Zit jouw middelbareschoolkind uren aan het huiswerk, haalt het slechte cijfers of ervaart het veel stress, omdat het niet weet hoe het moet leren?

  De cursus ‘Snel leren = leuk leren’ zorgt voor meer grip op het huis- en leerwerk door beter te leren plannen, inzicht in de eigen leerstijl en efficiënter leren. Leerlingen leren tijdens deze cursus 2 tot 3 keer sneller lezen, samenvatten met behulp van mindmaps en beter onthouden dankzij geheugentechnieken.
  Na de cursus kunnen leerlingen:
  – zelfstandiger en efficiënter met hun huiswerk en leerstof aan de slag
  – in minder tijd hun huiswerk maken en leren, ­zodat er meer tijd overblijft voor leukere dingen
  – boeken in (minder dan) de helft van de tijd lezen
  – betere schoolresultaten halen
  De cursus bestaat uit 6 wekelijkse bijeenkomsten van 1 uur en wordt gegeven in kleine groepjes van maximaal 5 leerlingen. Een groot voordeel van de cursus ‘Snel leren = leuk leren’ is dat de leerlingen alles wat ze leren direct kunnen toepassen op hun schoolwerk of studie, zodat het oefenen geen extra tijd hoeft te kosten. Uiteindelijk gaat het zelfs tijdwinst opleveren!
  De kosten bedragen € 279,95,- voor de cursus (inclusief materiaal en cursusboek). Het traject bevat een tussenevaluatie en een terugkomsessie met leerlingen en ouders. Voor leerlingen uit groep 7 en 8 is er een voorbereidende cursus ontwikkeld: ‘OP WEG NAAR Snel leren = leuk leren’. Volwassenen kunnen een workshop snellezen en mindmappen volgen. Kijk voor meer informatie op mijn website.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply