Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Meer in contact met jezelf
  Rate this post

  Je kind is regelmatig boos en je komt er maar niet achter waarom. Of je kind wordt elke nacht wakker en gilt dan onophoudelijk zonder aanwijsbare oorzaak.  Of het valt je op dat je kind erg verlegen is en moeilijk vriendjes maakt. Je wilt je kind graag helpen, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen. Juist omdat de oorzaak van het probleem zo ongrijpbaar is.  

  Alles heeft een oorzaak en een reden. Iets waar Diane Stinissen van Laluna by Diane heilig in gelooft. ‘Het gedrag van je kind vertelt vaak iets over jouw leven als ouder en waar jij mee worstelt. Ik begeleid volwassenen en kinderen die worstelen met iets in hun leven, bewust of onbewust. Het doel van de begeleiding is mensen te helen en verlichting te brengen. Hierbij werk ik niet volgens een vast omlijnd behandelplan, maar kijk ik naar waar de behoefte ligt.

  Ik werk met een liefdevolle methode waarin ik met zachtheid en respect op zoek ga naar de oorzaak van jouw probleem. Je zult ervaren dat wanneer jij meer in contact komt met je gevoel en dichter bij jezelf komt, dit ook een positief effect heeft op je kind. Wil jij als moeder meer inzicht krijgen in het gedrag van jouw kind en heb je behoefte aan tools om mee te werken? Dan is deelname aan de kindertolkworkshop ook erg zinvol en waardevol.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply