Rate this post
 • Meer innerlijke rust
  Rate this post

  Zorg voor diepe ontspanning met als resultaat stressreductie en meer algehele energie. De oudste en effectiefste manier om diep te ontspannen, heet Nidra Yoga.

  Nidra Yoga is een krachtige meditatietechniek die naast het bereiken van een diepe ontspanning een positieve werking heeft op lichaam
  en geest.
  Nidra Yoga wordt stilliggend beoefend. Terwijl de ‘mind’ de instructies opvolgt en helder blijft, kun je tot complete ontspanning komen. Door de instructies kun je gemakkelijker in contact komen met je (diepere) zelf en worden stap voor stap de diepst gewortelde spanningen aangepakt.
  Door de diepte van de ervaring van deze absolute ontspanning en doordat het zelfherstellend vermogen wordt gestimuleerd, ontspant Nidra Yoga fysiek, emotioneel én mentaal.
  Minuten van Nidra Yoga kunnen in hun regeneratieve vermogen gelijkwaardig zijn aan uren van diepe slaap. Tijdens Nidra Yoga blijft er een innerlijke helderheid en kunnen ervaringen verwerkt worden. De veelal direct merkbare resultaten van Nidra Yoga zijn ontspanning, verbeterde concentratie, beter slapen en meer algehele energie. Nidra Yoga is tevens effectief bij klachten als slapeloosheid, fysieke pijnen, gespannenheid, concentratieproblemen en angsten. Na het volgen van de cursus ervaren mensen een afname van stress, meer zelfinzicht, meer innerlijke rust en een groter welbevinden. Nidra Yoga is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd of conditie.

  Ervaar zelf het effect van Nidra Yoga tijdens een van de introductielessen die worden aangeboden. Iedereen is van harte welkom.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply