Rate this post
 • Meer inzicht op allerlei gebieden
  Rate this post

  Mijn naam is Thea. Ik ben Reiki en Seichem master en gediplomeerd Tarotist, en leid het Spiritueel centrum Thekla Eva in Zwolle. In mijn centrum kunnen de volgende workshops gevolgd worden: ­inwijding Reiki, Seichem, Wichelroede lopen, Pendelen en Tarot. Ook haal ik in huizen negatieve energie weg. Denk hierbij ­bijvoorbeeld aan aardstralen.

  Tijdens het Open Deeldeurweekend, op 5 en 6 september 2015, duid ik het leggen van tarotkaarten. Het leggen van tarotkaarten kun je zien als een manier om met behulp van symboolkaarten inzicht te krijgen in allerlei aspecten van het dagelijks leven. Je kunt de tarot gebruiken als je inzicht wil hebben in zaken die te maken hebben met liefde, werk, bewustzijn of je eigen ontwikkeling.
  Wat de tarot in ieder geval níét is, is een manier om de toekomst te voorspellen. Dat zou alleen kunnen wanneer we zouden leven in een ­wereld waarin alles wat er in de toekomst ­gebeurt, vaststaat en jij met de beslissingen die jij neemt geen enkele invloed hebt op de dingen in je eigen leven.
  Verder dien je in ogenschouw te nemen dat er binnen de tarot maar weinig kaarten zijn met een eenduidige uitleg. Dat betekent dat de manier waarop jij een bepaalde kaart ‘leest’ van invloed is op de waarde die je aan een bepaalde kaart hecht. Tarotkaarten zeggen jou nooit wat jij moet doen en wat je moet laten. Jij bent zelf verantwoordelijk voor je eigen leven. De tarotkaarten kunnen je helpen om inzicht te krijgen in bepaalde kwesties. Het leggen van tarotkaarten mag nooit de enige allesomvattende leidraad worden in je leven.
  Ik leg niet alleen de tarotkaarten, maar via mijn gidsen en de engelen mag ik inzicht ontvangen in waar bij jou de blokkades zitten die te maken hebben met het thema waar de kaarten voor gelegd worden.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply