Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Meer levensenergie en gezond eten?
  Rate this post

  Wil je gezonder eten, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Hoor je van alles om je heen en weet je niet meer wat je nou wel en niet mag eten?

  Heb je er ooit bij stilgestaan dat je van ‘gewoon’ eten ook ziek kunt worden? De keuze in de supermarkten is tegenwoordig groter dan ooit, maar de kwaliteit is in het algemeen verslechterd door machinale bewerkingen, die ervoor zorgen dat het voedsel langer houdbaar is. En dat het er beter uitziet en ook nog eens gemakkelijker klaar te maken is. Dit bevordert niet je gezondheid; je immuunsysteem daalt en je bent vatbaarder voor ziektes.
  Wist je dat kanker in verband kan staan met je voeding, mindset en leefstijl? Al door een aantal aanpassingen te doen in je leefstijl, mindset en eetgewoontes, kan je gezondheid met stappen vooruitgaan!
  En niet alleen de keuze die je maakt in de supermarkt is belangrijk, maar ook hoe jij je eten bereidt, hoe je erbij staat en waar je aan denkt, hebben invloed op je vitaliteit. Laat mij je adviseren en begeleiden om hier duidelijkheid in te krijgen, om vervolgens je immuun­systeem en levenslust te verhogen! Ik stel samen met jou een behandelplan op. Dit doe ik door onder andere te kijken naar je fysieke en mentale gesteldheid en natuurlijk je huidige eetpatroon. Hierdoor zal niet alleen je fysieke lichaam van gezonde voedingsstoffen toenemen, maar je mentale gesteldheid en levensenergie zullen ook verbeteren, waardoor de kans op chronische ziektes verkleind worden!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply