Rate this post
 • Meer ontspanning, minder pijn
  Rate this post

  Door de oerklanken van een drumhealing gebeurt er veel in ons lichaam. Het geeft verschillende resultaten, van ontspanning tot minder of geen pijn meer. Er gebeurt wat op dat moment jou dient; het enige wat je doet tijdens een workshop of individuele drumhealing is ervaren.
  Drumhealing kun je 1 op 1 volgen, maar ook in een workshop met anderen. Een workshop kan bijgewoond worden door iedereen vanaf 10 jaar, en een individuele drumhealing kan al vanaf 0 jaar.

  Bij een drumhealing doen we eerst oefeningen, om je zo goed mogelijk te verbinden met jezelf en de aarde. Op deze manier laat je je minder snel afleiden door je omgeving en/of gedachten die je bezighouden. Ik laat even horen wat voor geluiden mijn drum maakt en er is gelegenheid om vragen te stellen.

  Het drummen op zich doe ik volledig vanuit mijn intuïtie en gaat dus vanzelf, en ‘ervaren’ is dan het sleutelwoord. Het is geschikt voor mensen die het aanspreekt, meer ontspanning willen of van pijnklachten af willen, maar ook voor hooggevoeligen of bij onzekerheid, angst en dergelijke. Aan het eind van de workshop is er gelegenheid om ervaringen te delen als daar behoefte aan is.
  Ben jij benieuwd wat een drumhealing voor jou kan betekenen? Geef je dan op voor een workshop of maak een afspraak voor een individuele drumhealing. Kijk eens op de website van Sleutel tot je Kracht voor meer ontspanning en kracht of bel mij voor meer informatie.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply