Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Meer plezier, vertrouwen en daadkracht
  Rate this post

  Dit zijn de woorden die onder mijn bedrijfsnaam staan, net zoals de pay-off ‘van dip naar daadkracht’. Het zegt precies wat ik doe in mijn werk.

  Vrouwen komen bij mij die, op een gegeven moment, ergens vastlopen in hun leven. Ik loop een tijd met ze op, laat ze naar binnen kijken, voelen, bewegen, ontdekken, verwerken en leren. Deze vrouwen begeleid ik met veel plezier en toewijding.
  Tegelijkertijd maak ik zelf ook zo nu en dan de balans op. Het maakt dat ik erachter ben gekomen dat ik mijn passie en overtuiging van de doelgroep waar ik mee werk, óók wil inzetten voor die vrouwen die niet zo in een dip zitten, maar nog steeds meer vertrouwen en daadkracht wensen. Door hiermee een balans te creëren voor mijzelf, houd ik het plezier in mijn werk. Een absolute must!
  Daarom lanceer ik in 2016 de ‘Daadkracht’ dagen, speciaal voor ondernemende vrouwen die volop in het leven staan. Ook organiseer ik samen met twee andere, ondernemende vrouwen in 2016 het ‘mama-festival’. Zulke bruisende plannen die mij prikkelen en uitdagen. Waar ik ál mijn plezier, vertrouwen en daadkracht kan inzetten!
  Ontmoet ik je in 2016? Ik nodig je uit en kijk ernaar uit!
  – Chanthal

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply