Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Niet meer radeloos door haarverlies
  Rate this post

  Voor een vrouw is het haar een sieraad. Tijdens een romantisch avondje uit steekt ze het op en als ze een gezellig avondje met vriendinnen heeft, laat ze het nonchalant los hangen. Helaas zijn niet alle vrouwen gezegend met een volle bos haar.  Sommige hebben hun haar verloren in de strijd  tegen kanker, andere hebben een vorm van alopecia, waardoor kaalheid ontstaat.

  Als je last heb van een aandoening zoals alopecia areata,  is er sprake van pleksgewijze haaruitval: er ontstaan plotseling kale plekken op je hoofd. Dit geeft natuurlijk geen prettig gevoel. Wanneer je hiermee te maken krijgt, kan dit voor mentale problemen zorgen omdat je niet wilt dat het gezien wordt. Je gaat je haar op allerlei manieren dragen om het te verbergen, en misschien doe je zelfs een sjaal om. Is het niet fijn om te weten dat je ergens terecht kunt om je weer op en top vrouw te voelen?

  De mogelijkheden
  Er zijn verschillende oplossingen op het gebied van  haarproblemen. Zo kun je een haarwerk aanschaffen.  Dit is een ‘kunstmatig kapsel’ dat je altijd en overal kunt dragen. Deze haarwerken hebben een natuurlijke uitstraling en een fijn draagcomfort. Er is veel variatie mogelijk: kort, half lang, lang, of alleen een specifiek haardeel. Een haarwerk kan dé oplossing zijn voor een aandoening zoals alopecia areata, maar ook bij dunner wordend haar of volledige kaalheid. Als je geen haarwerk wilt, kun je kiezen voor een mooie hoed of iets vergelijkbaars, ook wel ‘headwear’ genoemd.

  Maatwerk
  Kun je jouw perfecte haarwerk niet vinden? Een op maat gemaakt haarwerk is ook mogelijk. Er zijn verschillende haarsoorten mogelijk: van diverse soorten echt haar tot Cyberhair of Vital hair. Ook heb je ook invloed op de haarlengte en -dikte. Verder worden je hoofdmaten opgemeten, zodat het haarwerk uiteindelijk de perfecte pasvorm heeft.

  Haarwerken voor haar én haarwerken voor hem: bij Aderans Benelux kun je hiervoor terecht. Het uitzoeken van een haarwerk dat echt bij jou past, is erg persoonlijk. Aderans Benelux heeft de juiste kennis en ervaring in huis om dit proces goed te begeleiden.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply