Rate this post
 • Rate this post

  Wie wil dat nou niet: een strakkere huid, een gestroomlijnder lichaam, sterkere spieren en minder vetweefsel? Vooral wanneer je niet van sporten houdt of geen zin hebt om uren in de sportschool door te brengen, lijkt het een utopie. Maar met Bodytec doe je een totale body work-out in slechts 20 minuten!

  Wil je afvallen, maar blijft de vetverbranding achter? Heb je alles geprobeerd, maar lukt het jou niet? Dan is de ­Bodytec training echt wat voor jou! Door te focussen op de probleemgebieden kan effectief en met zichtbaar resultaat worden getraind. Na enkele trainingen is het vetpercentage verlaagd en je huid zichtbaar verbeterd.
  Val je wel af, maar niet op de juiste plaatsen? Of heb je het idee dat je wel afvalt maar geen vet verliest? Dan is de ­Bodytec training jouw oplossing. De Miha Bodytec training gaat verder waar andere traditionele trainingen stoppen. Alle grote spiergroepen worden gelijktijdig geactiveerd, en zelfs de moeilijke te bereiken spieren worden getraind.

  Elektro Musculaire Stimulatie
  Bij Bodycharge maken wij gebruik van ­ElectroMyoStimulation apparatuur van Miha Bodytec. Het bijzondere van deze trainingsmethode zit verborgen in de Elektro Musculaire Stimulatie (EMS).
  Tijdens de training draag je onderkleding van speciaal materiaal die goed aansluit en geschikt is om de impulsen goed over te brengen op het lichaam. Over de onderkleding wordt een speciaal elektrodenvest gedragen met daaraan gekoppeld elektroden voor de arm-, been- en bilspieren. Het elektrodenvest wordt aangesloten op de veilige en effectieve Bodytec apparatuur. In 20 minuten worden je spieren door middel van laagfrequente elektrische impulsen effectief gestimuleerd. Hierdoor wordt in korte tijd het spierweefsel opgebouwd, het metabolisme gestimuleerd, onderhuids vetweefsel gestroomlijnd en de huid verstevigd.

  Niveau
  Iedere training wordt afgestemd op de behoefte en het niveau: zwaar en dynamisch of juist licht en statisch. De intensiteit voor de verschillende spiergroepen wordt afzonderlijk ingesteld. Zo kunnen specifieke spiergroepen extra intensief getraind worden of juist worden ontzien.

  Resultaat
  Met de Miha Bodytec training kan iedereen, in korte tijd, ­resultaat behalen. Afhankelijk van de intensiteit kan tijdens één training van 20 minuten meer resultaat behaald worden dan tijdens meerdere conventionele trainingen in de sportschool of thuis.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply