Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Meer resultaat in minder tijd!
  Rate this post

  Bewegen is cruciaal voor onze gezondheid. Spierstimulatie kan daarbij een grote rol spelen. Maar niet iedereen kan of wil bewegen: het kost tijd, moeite en een bepaalde mate van fitheid. Elektrotraining (EMS) is een doeltreffende en tijdsbesparende manier om te bewegen.

  Met behulp van een computergestuurde simulator wordt er op gecontroleerde wijze spierstimulatie verricht. Het gebruik van EMS zorgt voor het opbouwen, handhaven en/of toenemen van jouw spiermassa. De elektrotraining kan een positieve invloed hebben op je spieren, gezondheid, figuur, lichamelijke klachten en eventueel chronische pijnen. Met behulp van EMS worden jouw spieren bewogen zonder dat je daar zelf iets voor doet.

  Met behulp van krachttraining kun je jouw verbranding in rust verhogen. Krachttraining gaat het verlies van spieren en het afnemen van je verbranding als gevolg van spierverlies tegen. Als je jouw gewicht wilt verminderen, is EMS een nuttige hulp. Dagelijks bewegen verhoogt de verbranding en zorgt voor een afname van lichaamsvet. Bovendien wordt jouw lichaam bij beweging voorzien van energie.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply