Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Meer ruimte, vrijheid en herkenning
  Rate this post

  We moeten tegenwoordig allerlei ballen in de lucht houden: werk, gezin, sociale contacten… Er wordt veel van je verwacht, en dat kan leiden tot problemen. Wat wil je eigenlijk écht?

  Karina de Jong wil mensen bewegen naar de kern: de kern van wat er in jouw leven speelt. Dat kan door een training bij haar te volgen of door persoonlijke coaching. Karina gebruikt bij haar coaching ‘Body & Mind Language’ (BML): de taal van lichaam en geest. BML gaat ervan uit dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn; dat er een connectie is tussen je lichaamshouding en je levenshouding. Door minder te praten en het lichaam aan te spreken, werk je met het onbewuste; een deel dat met praten vaak niet bereikt wordt, maar waar wel belangrijke informatie te vinden is. Door deze informatiebron weer te gebruiken, krijg je meer mogelijkheden tot je beschikking. Weer contact maken met deze informatie biedt ruimte, vrijheid en herkenning. Het is allemaal opgeslagen in de kern. Met BML ga je dus terug naar de kern!
  Je kunt je ook opgeven voor een Kerntraining. Bij de groepstrainingen diep je een bepaald thema uit, met je lichaam als informatiebron. Je leert van elkaar en deelt zaken met elkaar. Je pakt een thema dus echt vast, onderzoekt, speelt, bekijkt van alle kanten hoe jij daarmee omgaat. Het levert je nieuwe inzichten, maar ook nieuwe mogelijkheden op, waardoor je de keuze krijgt om het eventueel anders te gaan doen, of niet. Kijk op de site onder ‘Agenda’ voor meer informatie en data.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply