Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Meer rust en ruimte voor jezelf
  4/4 - (1 stemmen)

  Als moeder heb je het maar druk en moet je allerlei ballen in de lucht houden: de zorg voor je kind(eren), je hebt mogelijk een baan, je wil een leuke partner zijn, je wil je vriendschappen onderhouden… Voor je er erg in hebt, kun je te maken krijgen met stress. Met de juiste begeleiding kun je leren om beter met je verantwoordelijkheden om te gaan.

  Eén ding is duidelijk: met alleen time-management red je het niet om van je stress af te komen. De oorzaak van het probleem moet aangepakt worden, en daar kan coaching bij helpen. Laat coach en stressconsultant Joanke Sierksma dus samen met jou eens kijken naar al die ballen die je in de lucht moet houden. Is het bijvoorbeeld wel noodzakelijk dat je ze inderdaad allemaal in de lucht houdt, of kan iemand in je omgeving je ergens bij helpen, zodat je meer rust en ruimte vindt voor jezelf? Samen kijken jullie naar manieren om de situatie positief te veranderen.

  Intakegesprek
  Elk coachingtraject wordt voorafgegaan door een intakegesprek. Hierbij kun je aangeven wat je situatie is en wat je graag zou willen. Vervolgens stelt Joanke een plan op om dat doel te bereiken. In de daaropvolgende sessies werken jullie samen aan dat beoogde doel.

  Methodieken
  Joanke kan in haar begeleiding allerlei methodieken inzetten, maar omdat iedereen weer anders in elkaar zit, wordt de begeleiding afgestemd op de individuele cliënt. Als je verwachtingen bijvoorbeeld niet reëel zijn, is RET (Rationele Effectiviteits Training) mogelijk een goed hulpmiddel. Heb je te maken met een groot verantwoordelijkheids­gevoel dat je van huis uit hebt meegekregen, dan is systemisch werk (familieopstelling) wellicht geschikt.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply