Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Meer rust en vitaliteit
  Rate this post

  Zit je niet lekker in je vel of heb je last van stress, oververmoeidheid, angsten of lichamelijke pijn? Grote kans dat de energiestroom in je lichaam geblokkeerd is geraakt. Met Reiki is het mogelijk om die energie weer te laten stromen.

  Reiki is een Japanse behandelmethode, waarbij de behandelaar via de handen energie doorgeeft. Het woord betekent dan ook ‘universele levensenergie’. Reiki helpt de doorstroming van energie te herstellen om zo de energiebalans te versterken.
  Hoe verloopt een behandeling? Je ligt gekleed op de behandeltafel of zit op een stoel, en via handoplegging geeft Reiki master Joost of Pauline Oudeman energie door. Dit contact is heel aangenaam, en wordt vaak ervaren als een weldadige warmte die door je lichaam stroomt. Het zelfgenezend vermogen wordt aangesproken, zodat je helingsproces op gang komt. Maar het heeft ook effecten op je emoties: je gaat je rustiger en vitaler voelen en bent meer in balans.
  Een behandeling duurt tussen de 30 en 60 minuten. Slechts enkele behandelingen volstaan om merkbare resultaten te boeken. Veel mensen ervaren de vreedzame en rustige uitwerking nog dagen na een behandeling. Reiki is geschikt voor iedereen; voor jong en oud.
  Reiki vervangt niet de reguliere geneeskunde, maar kan goed als aanvulling daarop dienen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply