Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Meer rust en vitaliteit
  Rate this post

  Loopt u al een tijdje rond met vermoeidheidsklachten? En weet u niet waar deze precies vandaan komen? Dan is een goede anamnese van een VoetreflexPlus™-therapeut een goede manier om bewust te worden waar deze klacht vandaan komt. Dat doe ik met de TCG (Traditionele Chinese Geneeskunde).

  Ik begin altijd met een intakegesprek waarin uw klachten aan bod komen. Ik maak foto’s van uw voeten voor de voetdiagnostiek. Door een uitgebreide en goed uitgevoerde anamnese breng ik alle klachten, zowel lichamelijk als geestelijk, in kaart. Daarbij breng ik alle andere relevante informatie op een zodanige manier in kaart, dat er voor mij een totaalplaatje van deze persoon ontstaat. Hierdoor kunnen er verbanden worden gelegd, waardoor de diepere oorzaak aan het licht komt. Ik kan dan een gericht behandelplan opstellen dat niet alleen de klacht, maar vooral ook de daaronder liggende oorzaak effectief aanpakt. Dit vergroot de kans op een snel en succesvol resultaat.
  Belangrijk bij het masseren zijn de meridianen en de reflexzones op de voeten, die verbonden zijn met de overige organen. Door een massage op de reflexzones kan het lichaam gemakkelijker afvalstoffen afvoeren. Het geeft een gevoel van rust en ontspanning. Al na enkele behandelingen zouden de klachten moeten verminderen, of u kunt er in ieder geval beter mee omgaan. Ook krijgt u eventueel adviezen rond voeding mee. De methode is geschikt voor iedereen.

  Ik ben aangesloten bij de Landelijke Vereniging Natuurlijk Geneeswijzen (LVNG) en de stichting Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ). Afhankelijk van het aanvullende pakket worden de consulten geheel of gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekeraar.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply