Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
  • Meer rust in je hoofd, zelfs in heftige tijden…

    Elise: ‘Al bijna 2 jaar kom ik regelmatig bij Gemma voor de Access Bars. In het begin was de nood hoog, want ik zat tegen een burn-out aan. Mijn hoofd liep over, ik kon me slecht concentreren en het minste of geringste was me te veel.’

    ‘Ik wist eerst niet wat ik ervan kon verwachten, maar de sessies bij Gemma hebben me echt geholpen om op tijd te kunnen bijsturen. Vrij snel kreeg ik weer meer overzicht en ging het de goede kant op. Ik voelde weer helderheid in mijn hoofd. Ook ging ik beter mijn grenzen voelen en kon ik ze gemakkelijker aangeven. Ik voel me nu veel rustiger; zelfs in heftige tijden. Maar ik houd het wel bij en maak nu al van tevoren een afspraak wanneer ik extra drukte verwacht, zoals binnenkort tegen het einde van het jaar. Dan voorkom ik dat ik mezelf toch weer voorbijloop en dat is veel fijner.’

    Tijdens een Access Bars® sessie van Access Consciousness wordt je hoofd op verschillende plekken zacht vastgehouden. Je ligt gewoon met je kleren aan. Je hoeft niet te praten of op te letten wat er gebeurt. Er ontstaat weer ontspanning in je hoofd en dit werkt ook na de sessie nog door. Bij regelmatige herhaling blijven de resultaten zich verder uitbreiden. Lees meer over Access Bars en over Gemma op www.gemmarooijakkers.com.

    Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply