Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Met meer rust door het leven

  Werk, gezin, sport, hobby’s… Het wordt je allemaal wat te veel, waardoor je jezelf voorbijloopt. De druk en spanning kunnen leiden tot lichamelijke klachten als stress en slapeloosheid. Is dat bij jou ook zo en ben je het zat om maar op de automatische piloot door te razen? Dan is het tijd om weer vanuit je eigen gevoel te gaan leven!

  Haptonomie maakt je weer bewust van je eigen gevoelens en de signalen die je lichaam je geeft. Door middel van gesprekken, oefeningen en aanrakingen kom je beter in contact met je lichaam en met je gevoel. ­Aanraking is een directe manier van contact. Je voelt hoe jij op de aanraking en dus op contact reageert. Met haptonomie kun je weer bewust de keuze maken om iets wel of juist niet te doen, en ga je met meer rust door het leven!

  Aan de slag
  Haptotherapeut Mirjam Peek biedt, naast reguliere sessies in haar praktijk, ook twee speciale mogelijkheden.
  • De ‘Uit je hoofd en in je LIJF Dag’ is een inspirerende dag waarin je in een kleine groep op een mooie plek in de natuur aan de slag gaat. Je wordt je bewust van je eigen gevoelens en ervaart wat jouw patronen zijn. Er wordt ook een lekkere lunch aangeboden met pure, locale producten.
  • Wil je uitgebreid werken aan jouw doel, dan is het programma ‘Kiezen voor jezelf’ voor jou. Het is een compact en boeiend traject waarin Mirjam en jij samen werken aan concrete resultaten.

  Wil je alvast kennismaken met haptonomie? Download dan het gratis e-book op de site van Mirjam.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply