Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Meer rust, minder stress
  4/4 - (1 stemmen)

  Ken je dat? Alles perfect willen doen: je gezin, je werk, je vriendinnen; alle ballen in de lucht houden. Voor je het weet, verleg je (veelvuldig) je grenzen, stapelt de stress zich op en uit zich dit in allerlei nare klachten. Door middel van Reiki is het mogelijk om weer in balans te komen.

  Reiki is een Japanse behandelmethode. Het woord ‘Reiki’ betekent ‘universele levensenergie’. Als Reiki Master ben ik een ‘doorgeefluik’ van deze universele levensenergie. Dit gaat door middel van handoplegging. Je lichaam en geest krijgen door deze energie voeding om zichzelf in balans te brengen. Wat Reiki onder andere doet: het bevordert het zelfgenezend vermogen, reinigt en ontgift, herstelt de harmonie, ontspant en vitaliseert, en geeft bewustwording. Reiki is geschikt voor iedereen; voor jong en oud. Mensen behandelen door middel van het samenwerken met de universele levensenergie blijft me verrassen en verwonderen. Het is zó bijzonder om bijvoorbeeld te horen dat de behandeling de pijn heeft weggenomen, de bijwerkingen van chemobehandelingen hebben verlicht, bewustwording heeft gegeven ten aanzien van grenzen stellen, en keuzes maken in een te druk leven.

  Mijn zoontje kan heel mooi vertellen wat Reiki bij hem doet: ‘Mama, het is soms zo druk in mijn hoofd. Dan denk ik wel 5 dingen tegelijk. Wanneer je Reiki geeft, word ik lekker rustig en denk ik nog maar aan één ding, of aan helemaal niets.’
  Reiki vervangt niet de reguliere geneeskunde, maar kan goed als aanvulling daarop dienen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply