Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Meer rust & vitaliteit voor jou
  Rate this post

  Zeg nou eens eerlijk: wil je op werk- en privégebied altijd alles perfect doen?Verlies je jezelf hier steeds meer in? Dan kun je de hand schudden van veel andere ­moeders. Doordat je jezelf continu overvraagt, stapelt stress zich op tot een hoogtepunt, met als gevolg vervelende klachten waar je niet op zit te wachten. Door middel van een energetische healing is het mogelijk om weer in balans te komen.

  ‘Healing’ is een overkoepelende term voor behandelingen waarbij de healer via de handen energie doorgeeft. Denk bijvoorbeeld aan Reiki. Een healing verbetert de doorstroming van energie in het lichaam en helpt je om zo de ­balans te hervinden. Maar het heeft ook effect op je emoties: je gaat je rustiger en vitaler ­voelen en bent meer in harmonie met jezelf en je omgeving. Zowel voor ouders als (hooggevoelige) kinderen biedt een healing rust in lichaam en geest en ondersteunt hetje zelf­ontplooiing en ontwikkeling.
  Hoe verloopt een behandeling? Je ligt gekleed op de behandeltafel en via handoplegging geeft healer Felice de Baare energie door.Dit contact is heel aangenaam, en wordt vaak ervaren als een weldadige warmte die door je lichaam stroomt. Een behandeling duurt ongeveer 60 minuten. Slechts enkele behandelingen volstaan om merkbare resultaten te boeken. Veel mensen ervaren de behaaglijke en rustige uitwerking nog dagen na de behandeling. Healings zijn geschikt voor iedereen; voor jong en oud. Een healing vervangt niet de reguliere geneeskunde, maar kan goed als aanvulling daarop dienen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply