Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Meer spieren en een strakker lichaam
  Rate this post

  Een massage is meer dan alleen pijnlijke spieren masseren. Het is een stukje ontspanning en even een bewust moment hebben voor jezelf. Je lichaam onderhouden, de prikkeling en gezondheid ervaren.

  Onlangs heb ik mijn behandelingen uitgebreid met ­lypossage, een diepe bindweefselmassage, om de huid strakker en gezonder te maken. Deze massage heb ik verder uitgebreid met Body Wraps, die ervoor zorgde dat het resultaat nóg beter werd. Door alle succesvolle resultaten en de stijgende aanvragen naar deze massage merk ik dat mensen ook beter in hun vel wil zitten, letterlijk!

  Easy Shape Trainer
  Aangezien een lypossage erg intensief is om te geven, ben ik op zoek gegaan naar alternatieve methodes om deze massage te automatiseren. En deze methode heb ik gevonden! Het is de Easy Shape Trainer van Size Zero. Dit apparaat breekt vetcellen af door middel van lichaams­eigen trillingen. Ook zorgen de trillingen voor een spierstimulatie die meer spiervezels activeert.
  Size Zero richt zich voornamelijk op de beautymarkt, maar met mijn expertise kan ik deze superoplossing verder verdiepen en verbreden. De Easy Shape Trainer is een computer die volledig is in te stellen op persoonlijke doelen: cellulitisbestrijding, spierversterking, vetverlies of ­huidverstrakking, bijvoorbeeld na een zwangerschap. Het kan allemaal.

  Naast de personen die graag centimeters willen verliezen, wil ik ook de (top)sporters bedienen. De Easy Shape Trainer is uitermate geschikt ter ondersteuning van trainingsschema’s. Een goed praktijkvoorbeeld is FC Bayern Munchen. Die gebruikt deze techniek ter ondersteuning van de training.
  Naast de sportwereld is deze machine ook geschikt voor mensen met een lichamelijke beperking, om toch de spieren te trainen waar zij nu niet de mogelijkheid voor hebben.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply