Rate this post
 • Meer zelfvertrouwen met een haarwerk
  Rate this post

  Haarinstituut Westland heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van medische kapsels voor iedereen die te maken heeft met alopecia, haarziekten, haarproblemen, haaruitval en dun haar of chemo. Zo is Haarinstituut Westland onder meer gespecialiseerd in natuurlijke haartoevoegingen in dun haar, haarstukjes, een ‘ongeziene’ overgang naar (tijdelijke) kaalheid, pruiken (ook ‘confectiehaarwerk’ genoemd) en alle andere mogelijkheden om uw kapsel er goed verzorgd te laten uitzien. Naast de zeer uitgebreide collectie verzorgt het Haarinstituut ook permanente en semi-permanente haaraanvullingen op maat. Ook staat Haarinstituut Westland bekend door de uitgebreide cosmetische mogelijkheden.

  Een van de meest zichtbare bijwerkingen van chemotherapie is haarverlies. Voor veel vrouwen voelt het alsof ze een stuk van hun identiteit verliezen als hun haar uitvalt. Het maakt extra kwetsbaar en dat juist in een heel zware periode. Een haarwerk dat perfect past bij uw persoonlijkheid, kan u enorm door deze periode heen helpen. De haarwerkspecialisten van Haarinstituut Westland helpen u graag in alle rust en in een speciaal hiervoor bestemde privéruimte binnen ons haarinstituut.

  Voorbereiding
  Haarverlies is een van de bijwerkingen van chemotherapie waar men zich op kan voorbereiden. Het is verstandig om van te voren bij ons langs te komen. Dan kunnen wij uw eigen haar zien (kleur en structuur) en samen met u alvast een haarwerk uitkiezen en die maken. Dat doen we in onze eigen atelier. Mocht u geen haaruitval krijgen, dan is een telefoontje naar ons voldoende om de bestelling af te zeggen.

  Haarwerken van Raphaël Perrier
  Als enige in Nederland levert Haarinstituut Westland haarwerken van Raphaël Perrier. ‘Deze haarwerken zijn echt ongelofelijk mooi’, vertelt Kitty enthousiast. ‘Ze zijn gemaakt van een mix van echt en hittebestendig synthetisch haar. Ze hebben een antibacterieel binnenwerk met een antislip die comfortabel zit en elke denkbare irritatie wegneemt. Dit is een collectie waar we lang naar hebben gezocht en waar we zo ongelooflijk trots op zijn. Deze collectie heeft ook een prachtige overloop op het voorhoofd, zodat er geen rand zichtbaar is als het haar opwaait door de wind.’

  Onderhoud
  De bedoeling van een haarwerk is dat u deze de gehele dag draagt. Daarom is het aan te raden om het haarwerk regelmatig te laten controleren en verzorgen. Een confectiehaarwerk is weliswaar gemakkelijk in het gebruik, maar als u het wil aanpassen, is daar specialistische apparatuur voor nodig. Ook daarvoor kunt u terecht bij Haarinstituut Westland, waar het haarwerk dezelfde aandacht krijgt als een maatwerk haarwerk. ‘Een pruik van echt haar kunt u, net als uw eigen haar, gewoon föhnen en stylen om het in model te brengen.

  Mobiele haarwerkstudio
  Speciaal voor huis- en/of ziekenhuisbezoeken heeft Haarinstituut Westland ambulante haarwerkspecialisten die met hun mobiele haarwerkstudio bij u langsgaan. Een bezoek van deze haarwerkspecialisten is een onderdeel van onze service. Het is vrijblijvend en geheel gratis.

  Vergoeding zorgverzekeraar
  De zorgverzekeraar betaalt in het geval van chemotherapie en alopecia een bepaald bedrag terug van de prijs van het haarwerk. Om hiervoor in aanmerking te komen, heeft u een medische indicatie nodig van uw oncoloog of derma­toloog. De basiszorgverzekering vergoedt € 414,50. Het kan zijn dat u ook aanvullend verzekerd bent. Onze haarwerkspecialisten zullen u daarbij begeleiden en ook het administratieve gedeelte verzorgen.

  Met een haaraanvulling, volledig haarwerk (pruik) of haarstukje kunt u genieten van een prachtig kapsel met een geheel natuurlijke uitstraling. Een goed kapsel is heel belangrijk: het kenmerkt uw gezicht en vormt een onderdeel van uw gehele uitstraling.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply