Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
  • Mens én pruik als hoofdzaak
    Rate this post

    ‘Een tijdje geleden kwam ik een klant tegen. Ze straalde helemaal en vertelde me: ‘Niemand die ziet dat ik een pruik op heb. Ik hoor alleen maar ‘Wat zit je haar goed!’ Dáárvoor doe ik het uiteindelijk.’

    Aan het woord is atelierhouder Marianne van Dijk: ‘Het belangrijkste van mijn werk is om de mensen die in mijn haaratelier komen een lichtpuntje te geven. Mijn klanten gaan een lastige periode door. Zij hebben te maken met iets waardoor zij hun haar verliezen. Dat kan een ziekte zijn zoals kanker, of een hormonale ziekte. Het is onze taak om ervoor te zorgen dat mensen tevreden naar huis gaan, in een aangename sfeer.’ Voor de locatie van het pand van Hair at Home in de Boerenhoek van Enkhuizen is bewust gekozen. ‘In ons haarwerkatelier hebben klanten volledige privacy. ­Tijdens een afspraak bij ons is verder niemand aanwezig. Zo is er alle ruimte voor de klant en de eventuele partner.’

    Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply