Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Mensen blij maken vind ik geweldig!’
  Rate this post

  Als scholier maakte ik al tekeningen in mijn schriften en op kladblaadjes, en het was al vroeg een droom van mij om tatoeëerder te worden. En dat was in een tijd dat tatoeages nog helemaal niet zo populair waren als nu! Op mijn 16e maakte ik een start in de tattoo-wereld als baliemedewerker. Daarna heb ik leren piercen en heb ik als piercer gewerkt in verschillende shops. In die tijd heb ik ook geleerd hoe het tatoeëren in zijn werk gaat. Ik was dag en nacht bezig met tekenen!

  Inmiddels heb ik al 8 jaar mijn eigen studio. Ik ben volledig allround, dus ik kan alle soorten en maten tatoeages zetten. Ik vind ook alles leuk om te zetten, van bijvoorbeeld een klein hartje tot een groot rugstuk en alles daartussenin. Onder andere BN’ers en profvoetballers zijn klanten van mij.

  Natuurlijk doe ik dit werk ook om er geld mee te verdienen, maar daar gaat het bij mij niet altijd om. Mijn klanten moeten blij zijn met hun tatoeage, en dan gaat het ook om klanten die minder geld te besteden hebben. Ik kom zelf uit een volksbuurt, en weet wat dat betekent, namelijk dat er ook mensen zijn die in de bijstand zitten en soms zelfs een beroep moeten doen op de Voedselbank. Maar ook onder die groep zijn er mensen die een tatoeage willen, bijvoorbeeld om een verlies te verwerken. Ook dan kan ik kwaliteit bieden voor een leuke prijs.

  Ik vind het belangrijk dat klanten zich bij mij thuis voelen. Gastvrijheid staat dan ook hoog in het vaandel bij Danny’s Tattoo Place. Het is zó’n mooi beroep; ik kan er mijn creativiteit er helemaal in kwijt. Het is ook verantwoordelijk werk. Iemand staat toch een deel van zijn of haar huid tot mijn beschikking, en vertrouwen erop dat ik daar iets moois mee doe. Mensen blij maken vind ik geweldig!

  Voor lezers van ForYou Magazine heeft Danny’s Tattoo Place een speciale actie:
  • 4 uur tatoeëren voor € 200,-
  • 6 uur tatoeëren voor € 300,-
  • 10 uur tatoeëren voor € 500,-

  Danny,
  ‘de tatoeëerder van het zonnige zuiden’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply