Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • ‘Mensen gelukkig maken met het mooist denkbare haar’

  In een ideale wereld heeft elke vrouw lang, golvend, glanzend haar. Helaas is ons leven niet altijd een sprookjesboek. Levensbedreigende ziektes en allerlei haarproblemen zorgen ervoor dat zowel mannen als vrouwen hun haar helaas moeten verliezen.

  In 1992 begon ik mijn haarwerkcarrière. Daar werd ik geconfronteerd met klanten die (deels) kaal werden. Deze situatie ging mij aan het hart. Er waren in die tijd vrijwel geen betaalbare oplossingen. Daarom ben ik op zoek gegaan, en het is mij gelukt om goede, prachtige én betaalbare haarwerken te kunnen aanbieden.

  In 1997 had ik één van de eerste salons in Nederland die geen kapperssalon was, maar uitsluitend klanten aanbood om de haren te verlengen, aan te vullen of te helpen met een passende oplossing bij kaalheid. Zelf knutselde ik de mallen in elkaar en vloog ik de hele wereld over om te zien hoe in het buitenland werd gewerkt en om de fabrieken te leren hoe ik wilde dat ze de haarwerken maakten. En om ervoor te zorgen dat de haren zó bewerkt worden dat ze aan mijn kwaliteitsnormen voldoen. Sinds mijn eerste kennismaking met maatwerk haarstukken werk ik daarmee. Door voortdurend te proberen en te verbeteren, heb ik eigenhandig meerdere prachtige haaroplossingen mogen ontwikkelen, voor nét dat stukje meer comfort en een nóg natuurgetrouwere uitstraling.

  Dit heeft geresulteerd in een eigen label: ‘Jennifer Hoeve Hair.‘ In 2015 startte ik in een nieuw pand in Oostzaan met één salon en één spreekkamer. Sinds 2017 is mijn eenvrouwszaak gegroeid naar een BV, hebben we een eigen atelier in het buitenland, werken we in een nieuw pand met meerdere privésalons voor een 1-op-1-ontvangst en een eigen intern atelier, leiden we kapsters op tot haarwerkers, hebben we een QuiQweave afdeling met meerdere medewerkers, een mannenlijn haarwerken genaamd JenMen, een eigen marketing- en sales-afdeling, een eigen lijn verzorgingsproducten en… duizenden klanten die al hebben kunnen kennismaken met onze producten.

  We richten ons met het haar zowel op de cosmetische als medische oplossingen. Ruim 80% van onze klanten komt om een medische reden. De overige klanten zijn ‘normale’ dames en BN’ers die graag elke dag willen vertrouwen op perfect vol, lang en glanzend haar. Na een bezoek aan mijn bedrijf voelen mijn klanten zich weer mooi en zelfverzekerd. Mijn doel was en is: mensen gelukkig maken met het mooist denkbare haar. Ik ben er elke dag dankbaar voor dat het mij gegund is om dat de klanten te kunnen geven!

  Jennifer Hoeve

  Jennifer Hoeve Hair
  Haarwerken van Jennifer Hoeve Hair worden gemaakt met 100% echt haar. Alle haarwerken worden met de hand vervaardigd in eigen atelier. De haarwerken zijn niet van echt te onderscheiden. Vergeleken met synthetisch haar is een échte ‘Jennifer Hoeve’ minder warm, en hij kriebelt niet en prikt niet. Jennifer Hoeve Hair is wasbaar, kleurbaar, te föhnen en te stylen, en is schitterend afgewerkt aan de binnenzijde. Je hebt de keus uit maatwerk, geheel naar je eigen hoofd gemaakt, of General Stock producten, die direct leverbaar zijn en gemaakt kunnen worden naar nagenoeg ieders wens.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply