Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • ‘Mensen hoeven niet meer te jojo-en’

  Gasten verzorgen en hen begeleiden met voeding vond ik altijd geweldig. Zo kwam het ook dat ik in 1991 in de mooie heuvelachtige en bosrijke omgeving van Beek mijn hotel kocht. Ouderen begeleiden bij een zoutarm dieet of diabetes werd na een opleiding ‘dieet en voeding’ een leuke en interessante uitdaging.

  Het was geweldig als gasten genoten van de geserveerde maaltijden en vertrokken met een goed gevoel. Het idee om met Herbalife te beginnen in 2002 kwam voort uit   de vele vragen van de gasten over gewichtsverlies.   Het begeleiden van cliënten bij gewichtsafname en gewichtsbehoud sprak me erg aan. Na een aantal jaren cliënten te hebben begeleid, merkte ik dat mijn hart lag bij afslankcoaching. De keuze was moeilijk, maar in 2009 viel de beslissing: het hotel werd verkocht. In 2010 werd mijn wellness-studio realiteit: ‘Dali Wellness’ te Zeddam.   Waar ik vroeger gasten een heerlijke vakantie kon geven, kan ik nu cliënten helpen bij het bereiken van hun persoonlijke doelen qua gewichtsafname. Een echte passie!

  Sinds een aantal jaren is het aanbod in apparatuur voor gewichtsafname, contouring en voedingsprogramma’s erg uitgebreid, zoals met de BodySculptor, Body Wizard, Slimline en Hypoxi. Uit ervaring weet ik dat deze combinatie werkt. Mensen hebben niet meer het jojo-effect en dat is geweldig! Samen met de cliënt wordt er nu een andere visie op voeding ontwikkeld. De gedachte bijvoorbeeld dat je door zo min mogelijk te eten afvalt en goed bezig bent, is niet juist. Op deze manier krijg je juist te weinig voedingstoffen binnen. Het draait allemaal om de balans in juiste voeding en beweging.

  Een keertje uit de band vliegen is helemaal niet erg, als je daarna de draad maar weer oppakt. Uiteraard is er voor iedere cliënt een andere aanpak nodig. Deze wordt in een een-op-eengesprek uitgebreid besproken en zo krijg je echt maatwerk.

  Naast deze passie is er drie jaar geleden een nieuw kindje geboren, namelijk anti-aging. Erg fascinerend! Mijn cliënten krijgen een mooier, stralender en gladder gezicht door het gebruik van de HIFU ( High Intensity Focused Ultrasound). Afgelopen oktober deed bovendien de tweede HIFU-machine zijn intrede: de Ultraformer III. Deze is veel krachtiger en sneller, voor een nóg beter en mooier resultaat.

  Ook voor mij geldt dat balans heel belangrijk is. Een stabiel bedrijf, een schoon huis, de juiste voeding, beweging en lieve mensen om me heen geven mij rust. Energie krijg ik van mijn honden, mijn paarden en de prachtige omgeving van Zeddam met z’n vele fiets- en wandelroutes. Zo behoud ik de passie en onuitputtelijke energie voor mijn bedrijf.

  In de toekomst zou ik graag extra ruimte creëren voor nog meer vernieuwende apparatuur, zodat ik steeds meer cliënten kan helpen met een gezond lichaam en een bewuste levenswijze.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply