Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Mensen schatten me nu jonger!
  Rate this post

  Ik vind het belangrijk om goed voor mijn huid te zorgen, zeker nu ik ­ouder word. Mijn huid wordt ­slapper en ­verliest haar volume. Maar dat ­betekent niet dat je er dan slecht uit hoeft te zien! Omdat ik botox een stap te ver vond gaan, besloot ik de ­SkinBoosting te proberen.

  Al een aantal jaren kom ik bij schoonheidsspecialiste Cindia van der Kroft. Vanuit mijn ervaringen bij andere salons was ik gewend aan een ‘standaardbehandeling’. Je kent het wel: het bijwerken van de wenkbrauwen, het verwijderen van mee-eters. Maar Cindia was anders! Ik merkte dat ze veel deskundigheid had. Zo wist zij welke vitamines en crèmes ik kon gebruiken om mijn huid van binnenuit en van buitenaf een boost kon geven. Hoewel mijn huid dankzij haar in een goede conditie was, wilde ik ook echt iets aan mijn rimpels doen.

  Toen Cindia mij de SkinBooster aanraade, was ik direct enthousiast. Via een methode met een schotelvormig kopje en dun naaldje worden werkzame stoffen vlak onder je huid geplaatst. Deze stoffen zorgen ervoor dat je rimpels zachter worden en je huid het volume en haar stevigheid terugkrijgt. In tegenstelling tot bij botox, worden je spieren dus niet slapgelegd. Ook wordt niet één specifiek gebied behandeld, maar het gehele gebied van je gezicht en je hals, dus ook de huid rondom je ogen en mond. Het resultaat is heel natuurlijk: je behoudt namelijk wel de normale gelaatstrekken van je gezicht.

  Ik moet toevoegen dat ik van tevoren best zenuwachtig was. Ik ben niet zo’n held met prikken en naalden. Maar net zoals elke andere behandeling bij Cindia verliep ook deze heerlijk ontspannen en rustig en ze nam álle tijd voor me. Pijn voelde ik niet echt: de prikjes vielen erg mee. Bovendien ziet je huid er direct ontspannen en mooi uit na de behandeling, waardoor ik gewoon meteen weer over straat kon.

  In totaal heb ik zes behandelingen ondergaan, binnen zeven weken. Maar in de tussentijd viel het mijn man zelfs al op dat mijn huid er gladder en frisser uitzag. Als ik nu in de spiegel kijk, zie ik een mooie, frisse verschijning. De rimpels rondom mijn ogen en mond zijn een stuk minder zichtbaar. En als je blij bent met jezelf, dan straal je dat ook uit naar buiten! Van een aantal mensen uit mijn omgeving krijg ik te horen dat ik er zo goed uitzie. En ze weten niet eens dat ik deze behandelingen heb ondergaan… Een aantal jaren terug dachten mensen altijd dat ik ouder was. Als ik nu nieuwe mensen ontmoet en ik mijn leeftijd noem, is hun reactie: ‘Goh, ik had je echt jonger geschat.’

  Het resultaat van de SkinBoosting blijft zes maanden. In de tussentijd blijf ik natuurlijk net zo goed voor mijn huid zorgen zoals ik altijd al deed. Bij meerdere vriendinnen heb ik de SkinBoosting al aangeraden. En ik weet het zeker: over een half jaar doe ik het weer!

  Natasja (46 jaar) uit Huizen

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply