Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Veel mensen zeggen dat ik fotogeniek ben
  Rate this post

  Ik ben Cheyenne, ik ben 18 jaar en kom uit Middelburg. Al een aantal jaren had ik geprobeerd om mezelf aan te melden bij modellenbureaus, omdat veel mensen zeiden dat ik fotogeniek ben. Nou, dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan, aangezien ik 1,65 meter ben en niet in het standaard modellenplaatje pas. Ik was er eigenlijk een paar maanden niet meer mee bezig en deed vooral TFP-fotoshoots, totdat ik totaal onverwachts bij
  modellen-bureau Zeeuws Model terechtkwam. Daar had ik een gesprek met Eleanora en fotograaf Martin van Fotostudio Zeeland, en het viel me op dat ze niet vroegen naar maten en lengtes. Wat gaf mij dat een fijn gevoel!

  Dit bureau is perfect voor jongens en meiden die wel de looks hebben en de ambitie, maar niet de lengtes en maten. Ze laten zien dat het ook anders kan, en ik hoop dat andere bureaus over een aantal jaren ook die kant op gaan. Laatst heb ik mijn eerste opdracht gekregen, en ik hoop dat er nog vele volgen. Ik ben echt enorm op mijn plek bij Zeeuws Model en ­Fotostudio Zeeland!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply