Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Ik merk gewoon dat ik krachtiger ben
  Rate this post

  Ik had net te horen gekregen dat ik borstkanker heb. Mijn wereld stond op z’n kop. Een vriendin raadde me aan om naar Tim te gaan, omdat ik wel eens baat zou kunnen hebben bij kinesiologie. Nou, ik ben inderdaad naar zijn praktijk gegaan, nog vóórdat ik mijn eerste chemobehandeling kreeg. En het werkt echt: kinesiologie heeft me geholpen om tot rust te komen.

  Na elke chemobehandeling had ik weer andere klachten. Logisch: m’n lijf verzet zich tegen de chemotherapie, en van sommige medicijnen werd ik helemaal hyper. Door kinesiologie ging mijn lijf de behandelingen toelaten, en ook allerlei bijwerkingen verdwenen. Iedere keer als ik naar de praktijk ga, kom ik weer bij mezelf en voel de energie weer stromen, en als ik na een sessie weer buiten sta, merk ik gewoon dat ik krachtiger ben.

  Ik ben ook al twee keer naar een klank- en energie­meditatieavond gegaan, zelfs een keer op de dag dat ik een chemobehandeling had gehad. Ik kreeg er zóveel energie van! Heel bijzonder. Prachtige klanken, een helende sfeer, en ik voelde me gesterkt door de verbinding met anderen en ontdekte dat ik niet de enige was met een ziekte. Ik strompelde als het ware naar binnen en ging praktisch huppelend weer naar buiten!

  Later volgen nog de operatie en bestralingen, maar ik kijk ernaar uit om weer naar Tim te gaan. Ik kan het iedereen aanraden die in een borstkankertraject zit!

  – Petra

  Chemotherapie kan je weliswaar helpen tegen kanker, maar je wordt er vaak flink beroerd van. Je lichaam wil eigenlijk helemaal geen chemotherapie, en de kankercellen willen het zeker helemaal niet. Dan is kinesiologie een mooie aanvulling naast de reguliere behandelingen!

  Je gebruikt de kinesiologie als het paard van Troje. Door spiertests met behulp van lichte druk komt de behandelaar erachter wat er in je energie­systeem sterk of niet sterk is. Een kinesioloog zoekt de frequentie van de medicatie en test die uit op het lichaam. Door deze methode ‘leert’ je lichaam de chemobehandelingen te accepteren, waardoor je minder bijwerkingen hebt, en met meer energie de behandelingen kunt doorstaan.
  Kinesioloog Tim Torré werkt ook vaak met trillingen. Met behulp van bijvoorbeeld klankschalen of trommels activeert hij de trillingen in het lichaam. Hiermee wordt het lichaam gestimuleerd om zichzelf te helpen herstellen.
  Tim heeft met kinesiologie en klanktherapie een originele behandelmethode samengesteld.

  Klank- en energiemeditatie-vrijdagavonden
  Tim Torré leidt geregeld klank- en energiemeditaties op vrijdagavonden. De klanken brengen je naar je hart, wat er ook speelt in je leven. Ze activeren de liefde voor jezelf en je zelfhelend vermogen. In je hart zit immers je grote krachtbron!
  De eerstvolgende klank- en energiemeditatie-vrijdagen zijn op 14 oktober, 11 november en 16 december. De moeite waard!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply