fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Mesotherapie: een cocktail voor je huid!

  Claudet: ‘Als onzekere tiener wilde ik van alles aan mijzelf veranderen. Mijn neus was te groot, er mochten wel vijf kilootjes van af. En mijn huid: die mocht ook wel wat egaler en minder bleek. Als ik de foto’s van vroeger terugkijk, dan snap ik niet waarom ik vroeger zó ontevreden was. Want wat had ik toen een mooi, fris en jong gezichtje! Kon ik de tijd maar terugdraaien, dan ging ik nu met een meer uitgeruste en zelfverzekerde look naar mijn werk.’

  ‘Want de tijd heeft inmiddels haar sporen achtergelaten. Rondom mijn ogen en mond zijn de lijntjes goed te zien, en mijn huid voelt droog, slap en trekkerig aan. Omdat anti-rimpelcrèmes niet leken te werken, besloot ik advies omtrent anti-aging in te winnen bij huid- en onthaarspecialiste Cindy Bos.’ Benieuwd hoe zij Claudet weer een frisse, jonge uitstraling gaf? Lees dan snel verder!

  Expert aan het woord
  Huidspecialiste Cindy Bos Meulendijk: ‘Naarmate je ouder wordt, nemen de huideigen stoffen collageen en elastine af. Dit zijn de stoffen die ervoor zorgen dat je huid mooi strak en stralend blijft. Als gevolg hiervan verliest je huid volume, en voelt deze droger en vochtarm aan. Je huid wordt slapper en je krijgt rimpels en lijntjes. Dit was ook bij Claudet het geval. Een behandeling die je huid weer een echte boost geeft, is de Pascaud Mesotherapie behandeling. Door middel van hele kleine prikjes worden voedingsstoffen als hyaluronzuur in je huid aangebracht. Deze zorgen ervoor dat je huid weer mooi glad en strak wordt. Omdat het dunne naaldje slechts 2 millimeter diep gaat, ervaar je een minimale pijnsensatie. Niet alleen het gezicht kan trouwens behandeld worden: het decolleté, de hals en de handen kunnen ook worden opgefrist. Per keer kunnen er meer gebieden worden behandeld. Je gaat er mooier uitzien en je krijgt weer een jongere uitstraling.’

  Huidspecialiste Cindy Bos Meulendijk: ‘Een huid die straalt, én past bij hoe jij in het leven wil staan: dát is mijn missie. Je kunt bij mij terecht voor huidproblemen als rode bloedvaatjes, acne en pigmentvlekken. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in huidverjongende behandelingen en definitief ontharen.’

  Tips van Cindy rond mesotherapie
  – Je kunt mesotherapie als een onderhoud voor je huid ondergaan, bijvoorbeeld elk kwartaal. Bij een sterk verouderde huid of wanneer je snel huidverbetering wilt, is een kuur van 4 tot 6 keer mogelijk.
  – Tijdens de gehele tijd dat je de behandelingen volgt, is het aan te raden om ook aan de juiste thuisverzorging te doen. Deze producten stimuleren het activeren van collageen en zorgen ervoor dat je huid gaat stralen.
  – Als je op latere leeftijd acne krijgt, kan mesotherapie helpen, omdat een verhoging van het hyaluronzuurgehalte zorgt voor een positieve reactie op dit type acne en ontstekingen. Heb je last van een heel droge, ruwe huid? Ook dan kun je mesotherapie volgen. Na een aantal behandelingen is je huid weer mooi egaal en lekker zacht.
  – Je hoeft geen extra tijd in je agenda vrij te maken voor ‘downtime’. Er is geen hersteltijd, en je kunt na de behandeling gewoon weer je dagelijkse bezigheden oppakken.

  De voordelen van mesotherapie

  – Je huid is beter gehydrateerd en voelt minder trekkerig aan
  – Je huid heeft een zachtere huidstructuur, met kleinere poriën
  – Je fijne droogtelijntjes zijn minder worden
  – Je huid heeft meer spankracht en volume
  – Je huid krijgt een algehele boost

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply