Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Met andere ogen kijken
  Rate this post

  Als je al langere tijd ‘gedoe’ hebt in je relatie en het lukt niet om het negatieve patroon te doorbreken, dan geeft dat veel stress. Het is ook niet gemakkelijk om te zien en te begrijpen wat er misgaat als je er zelf middenin zit. En als je maar lang genoeg blijft proberen en geen manier vindt die werkt, dan word je moedeloos. Je energie raakt gewoon op en je kunt er zelfs een burn-out van krijgen!

  Als je wilt voorkomen dat zowel je relatie als je gezondheid op het spel komen te staan, is het dus belangrijk om je relatieproblemen niet te lang te laten duren. Laat andere ogen meekijken; schakel hulp in!
  Een fijne en liefdevolle relatie is geen ‘extraatje’ van het leven. Het is een basisbehoefte. Onderzoeken laten zien dat een positieve relatie ons helpt om beter om te gaan met uitdagingen en moeilijke situaties in ons leven. We worden er ook als persoon sterker van. Een goede relatie, waarin je je geborgen en emotioneel verbonden voelt, is juist een goede buffer tegen stress!

  Hulp van buitenaf
  Heb je relatieproblemen en kom je er samen niet uit? Vraag hulp aan een therapeut. Hulp van buitenaf is vaak erg verhelderend en helpt je om de situatie weer met andere ogen te bekijken. Josephine Bots van praktijk010 is EFT-relatietherapeut. Zij heeft al veel stellen geholpen die problemen hebben en er maar moeilijk uitkomen, maar wel de relatie willen redden. Josephine maakt bij haar aanpak gebruik van EFT (Emotionally Focused Therapy), een aanpak die zich richt op het beter begrijpen van emoties en het versterken van verbinding. Met de begeleiding werk je aan een betere relatie waarin de liefde centraal staat!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply