Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Met de camper door Canada
  Rate this post

  In de verte zien we een zwarte stip! Zal het echt zo zijn? En ja hoor, het is een zwarte beer! We rijden met onze camper ernaartoe. Wat gaaf om in het wild een zwarte beer te zien! Vooraf hoop je natuurlijk wel beren te zien in Canada, maar je moet je ook realiseren dat het geen dierentuin is waar je dieren gegarandeerd ziet.

  Met een camper door West-Canada is echt een aanrader. De prachtige natuur die Canada te bieden heeft, is ideaal om met een camper te verkennen. Het is heerlijk om je ‘huisje’ bij je te hebben, onderweg te stoppen bij een supermarkt en de boodschappen direct in je keukentje te stoppen, om daarna je reis weer te vervolgen. Onderweg zijn er verschillende soorten campingplaatsen. Er is voor ieder wat wils.
  Naast de bekende Rocky Mountains zijn er nog tal van andere mooie nationale parken die zeker de moeite waard zijn. Je kunt eindeloos wandelen, mountainbiken en in één van de vele wateren kanoën.
  Vergeet ook niet te stoppen bij de gletsjer aan de Icefields Parkway, waar je met een snowcoach op de gletsjer kunt komen en het smeltwater kunt proeven!

  Bij het uitzoeken van een camper komt een hoop kijken: welke camper past het beste bij jullie situatie? Waar gaan jullie beginnen? Hoeveel kilometers gaan jullie ongeveer rijden?

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply