Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Met deze therapie kom je eindelijk van je verslaving af
  Rate this post

  Wil je het roer helemaal omgooien en afkomen van die nare verslaving, maar weet je niet hoe? Dan is dit artikel bedoeld voor je. Afkicken is niet makkelijk en kost veel tijd. Er zijn ontzettend veel verschillende verslavingen. Denk bijvoorbeeld aan een alcoholverslaving, drugsverslaving of een gokverslaving. In dit artikel zullen we je kort uitleggen wat de meest voorkomende verslaving inhoudt hoe je er wat aan kunt doen, met online therapie. Het is namelijk nooit te laat om te beginnen met afkicken, en de eerste stap heb je al gezet: je inlezen over mogelijkheden om te stoppen!

  Alcoholverslaving
  Tien procent van de Nederlanders heeft een alcoholverslaving. Deze verslaving kan komen door opvoeding, erfelijke aanleg of privéproblemen. Enkele symptomen van een alcoholverslaving zijn: meer alcohol drinken dan je van plan was, enorm verlangen naar alcohol, niet kunnen stoppen na een paar glazen en telkens meer alcohol nodig hebben om af te kicken. Dit zijn maar enkele symptomen en het kan lastig zijn om in te schatten of je een alcoholverslaving hebt.

  Als je je herkent in de volgende symptomen doe je er goed aan om de online therapie van Trubendorffer te volgen. Signalen van een alcoholverslaving: je drinkt elke dag, je drinkt vaak overdag en alleen, je kunt niet stoppen met drinken en je hebt wel eens een black-out. Ga bij jezelf na of je je herkent in deze symptomen. Een alcoholverslaving is namelijk hartstikke slecht voor je. De gevolgen van deze verslaving kunnen leiden tot lichamelijke, sociale en psychische schade. Doe dat jezelf niet aan en help jezelf met een online therapie.

  Online therapie van Trubendorffer
  Trubendorffer heeft een online therapie om van je verslaving af te komen. Deze behandeling kun je gewoon vanuit huis volgen en je kunt op elk gewenst moment aan jezelf werken. Heb je al veel pogingen gedaan, maar waren de afkickverschijnselen van alcohol te heftig voor je of val je snel weer in oude patronen? Tijdens een behandeling gaan ze met je je oude patronen doorbreken en zorgen ze dat je weer gezond gaat leven! Ze zorgen zelfs dat je de afkickverschijnselen van alcohol doorkomt.

  Hoe de online therapie werkt? Je krijgt eerste een telefonische intake. Daarna kom je – wanneer mogelijk – 1 keer op locatie om een intakegesprek met een professional. Daarna. start je online therapie. Wekelijks heb je digitaal gesprekken met je behandelaar en deelt deze filmpjes, opdrachten en educatie met je. Daarnaast kun je nog beeldbellen en. deelnemen aan groepsgesprekken! Er is een heel laag uitvalpercentage in de online therapie. Dus ook voor jou is er hoop. Dankzij deze online therapie kom je van je verslaving af en overleef je zelfs de afkickverschijnselen van alcohol.

  Neem je tijd
  Het is natuurlijk een enorme stap om hulp te zoeken voor je verslaving. Je ontdekt dat je een verslaving hebt, wat als een klap kan binnenkomen en wilt hiervoor de juiste hulp. Of je hebt al vele malen geprobeerd af te kicken, maar de afkickverschijnselen van alcohol waren je teveel geworden. Je hoeft natuurlijk ook niet direct een afspraak te maken voor een online therapie, maar kunt je ook inlezen en alles rustig binnen laten komen. Je hebt al een enorme stap gemaakt door dit artikel te lezen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply