Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Met een big smile nieuwe kleding passen!’
  Rate this post

  In februari 2015 ben ik bevallen van mijn tweede zoon. Door mijn twee zwangerschappen was ik helaas aangekomen, maar die kilo’s kreeg ik er niet af. Dus was het tijd voor mij om stappen te gaan ondernemen. Maar het duurde wel even voordat ik mij ertoe kon zetten. Dankzij mijn beste vriendin, die heel tevreden was over dit dieet, ben ik mij gaan oriënteren op de dieetprogramma’s van Cambridge Weight Plan. Mijn vriendin vertelde mij dat dit een fijn dieet was en goed vol te houden was. Bij mij moest echt die beroemde knop om, want dan lukt het pas echt!

  Ik heb Roos via www.cambridgeweightplan.nl gevonden. De eerste keer was ik best een beetje zenuwachtig: hoe zal het gaan en kan ik dit wel? Tijdens het intakegesprek kreeg ik al direct een fijn gevoel. Ik kreeg van Roos een schema om af te bouwen met de reguliere voeding en op te bouwen naar de totaalvoeding van Cambridge-500-programma. Na een week was er dan het eerste weegmoment en ik was zó superblij met dit goede resultaat! Eindelijk een dieet dat werkt! De week erna deed ik volledig CD-500. Ik moest erg wennen aan 3 CD-maaltijden per dag en voor mijn lichaam was het kennelijk toch te zwaar. Ik heb dit besproken met Roos en zij adviseerde om over te stappen naar de CD-800, zodat ik dagelijks meer energie binnenkreeg. Vanaf dat moment nam ik 2 CD-maaltijden en 1 reguliere maaltijd van 400 kcal. Voor de avondmaaltijd kreeg ik van Roos heerlijke recepten en goede richtlijnen mee. Dat ging mij beter af en inmiddels ben ik al bijna 20 kilo afgevallen. Ik ben nu bezig met de laatste loodjes, die mij letterlijk zwaar vallen. Maar ik weet zeker dat ik mijn einddoel ga behalen met hulp van Roos. Zij weet mij op moeilijke momenten te stimuleren en te overtuigen dat ik het kan. Een paar weken geleden kreeg ik een oude foto van mijzelf te zien. Wat schrok ik zeg! Gek om te zien wat voor een verschil dit is met hoe ik er nu uitzie. Mijn man zegt het ook: ‘Nu pas zie ik hoe stevig je daar was.’

  En nieuwe kleding kopen: dat is echt zó leuk! Voorheen dacht ik: ‘Bij welke winkel kan ik iets kopen wat groot valt en toch niet de grootste maat is?’. En nu pak ik vaak de grootste maat en blijkt dat ik met gemak in een S’je pas. Ik sta nu met een big smile in de pashokjes en loop gewoon rond in de winkel met mijn gepaste kleding. Ik schaam mij niet meer; ik mag gezien worden! Ik heb heel erg moeten wennen aan mijn nieuwe lichaam. Soms denk ik nog steeds dat ik te dik ben, maar als ik dan in de spiegel kijk, weet ik wel beter en kan ik erom lachen. Ik ben heel trots op mijzelf!

  Voor iedereen die overweegt om Cambridge Weight Plan te gaan volgen, wil ik mijn consulente Roos Zantkuyl van harte aanbevelen. We bespreken iedere week de afgelopen week en ze geeft mij de broodnodige peptalk. Voor mij is dat wekelijkse moment met haar goud waard. Ik kan het echt! Zoals ik al eerder schreef in dit verhaal, was dat iets waar ik aan twijfelde. Onterecht blijkt nu. Ik ga slank en gezond mijn nieuwe leven in. Hoe fijn is dat?!
  – Yentl

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply