Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Met een frisse blik het nieuwe jaar in
  Rate this post

  De huid rond de ogen, het onder- of bovenooglid kan bij mensen al op jonge leeftijd haar stevigheid verliezen. En dit wordt na verloop van tijd alleen maar erger. Als je hiervan verlost wil worden, is dat gelukkig mogelijk.

  Het Nederlands Centrum voor Plastische Chirurgie, locatie Kliniek Alphen is al jaren dé specialist op het gebied van ooglidcorrecties. De drie ervaren plastisch chirurgen doen deze ingreep aan boven- en/of onderoogleden al sinds jaar en dag, maar nog steeds met toenemend plezier. Dat genoegen wordt veroorzaakt door een aantal factoren. Zo is er het gegeven dat eigenlijk elke patiënt na de ingreep tevreden is over het resultaat. Ook de mogelijkheid om de patiënt gerust te stellen dat de operatie zal meevallen, geeft veel voldoening.

  Over ooglidcorrecties gaan dan ook de meest bizarre verhalen rond. In een rustig intakegesprek bespreken wij alle facetten van de behandeling en proberen we zo de patiënt op zijn of haar gemak te stellen en een reële voorstelling van zaken te geven. Op die manier kunnen wij al veel vooroordelen en bezwaren wegnemen die men naar het spreekuur meeneemt. Het is dan ook prettig om bij de laatste controle na de ingreep steevast te horen: ‘Als ik dit geweten had, had ik die operatie jaren eerder laten doen.’ Vervolgens zien wij dan vaak vrij snel daarna een vriend of familielid van de betreffende patiënt terug met hetzelfde verzoek.

  Vakmanschap en persoonlijke aandacht
  De werkwijze van NCPC Kliniek Alphen is eigenlijk vrij simpel: wij combineren ervaring en vakmanschap met persoonlijke aandacht en nazorg voor de patiënt. Want ook wij beseffen maar al te goed dat, ondanks onze geruststellende woorden, voor de patiënt een operatie altijd een heel grote stap en belevenis is. Door rekening te houden met de omstandigheden van de patiënt en daarop in te spelen, laten wij het hele proces soepel verlopen.

  Betaalbaar
  Ook wat betreft een eventuele vergoeding door de zorgverzekeraar zijn wij transparant. Met alle zorgverzekeraars in Nederland is er een contract en als een patiënt in aanmerking komt voor een eventuele vergoeding, vragen wij een machtiging aan. Mocht dit verzoek onverhoopt door de verzekeraar niet worden gehonoreerd, dan hanteren wij een relatief lage prijs voor deze ingreep. Gewoon omdat wij vinden dat een ooglidcorrectie bereikbaar moet zijn voor een groot publiek.
  Wij gunnen iedereen weer een frisse blik!

  team NCPC Kliniek Alphen

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply