Rate this post
 • Met een goed gevoel de herfst in
  Rate this post

  We leven in een wereld waarin alles sneller gaat. Velen onder ons kunnen dit tempo bijhouden, blijven vitaal en kunnen tot op hoge leeftijd nog alles doen wat ze willen, terwijl een ander te maken krijgt met (lichamelijke) klachten. Veelvuldig hoor ik van ouderen dat het daarbij vooral gaat om gebrek aan energie: ‘Ik wil nog zoveel, maar kan het niet meer opbrengen.’

  Het gebrek aan energie, of eventuele andere ongemakken zoals overgangsverschijnselen die bij het ouder worden horen, kunnen door middel van polyenergetische therapie en/of polariteitsmassage worden opgelost. Het kan zijn dat door een energetische blokkade in je lichaam de energie niet meer optimaal stroomt. Deze blokkade kan door middel van chakratherapie, waarbij de energiebronnen in jouw lichaam worden geoptimaliseerd, worden weggehaald.

  Polyenergetische therapie bestaat uit:
  – communicatietherapie
  – hypno- en regressietherapie
  – chakratherapie
  – Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP)
  Dit wordt ook gebruikt om te werken aan zaken als bijvoorbeeld onzekerheid, stress, burn-out, rouwverwerking, slapeloosheid, angsten en fobieën. Ook de polariteitsmassage, die uitgaat van de 5 elementen (vuur, water, lucht, aarde en ether), geeft jouw lichaam weer de energie die het nodig heeft. Een regelmatige massage zorgt ervoor dat je lichaam in balans blijft.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply