Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Met een zijdezachte huid de zomer tegemoet!
  Rate this post

  Wist je dat er zo’n 100.000 haren op je lichaam zitten? De meeste daarvan zitten gelukkig op je hoofd, maar ook veel haren zitten op plekken waar je wat minder blij mee bent. Nou zijn er allerlei manieren om te ontharen. Heb je weleens aan ontharen met suikerpasta gedacht? En waarom is dat zo’n goed idee?

  In tegenstelling tot veel andere methodes is ontharen met suikerpasta vriendelijker voor je huid. De suikerpasta hecht zich niet aan levende huidcellen, wel aan de haren en de dode huidcellen. Hierdoor wordt de huid minder belast en ervaar je weinig tot geen geïrriteerde huid na afloop van de behandeling. Bovendien doet het minder pijn dan andere methoden, omdat tijdens het waxen de suikerpasta met de haargroei mee wordt verwijderd. Ook breken haren minder snel af. Daarom is ontharen met suikerpasta prima te gebruiken voor gevoelige lichaamsdelen, zoals de oksels en de schaamstreek. De suikerpasta wordt gemaakt naar een eeuwenoud recept uit het Midden-Oosten, met natuurlijke ingrediënten. Daardoor is de methode ook geschikt voor alle huid- en haartypen, dus ook de meest gevoelige huid.

  Als je regelmatig, zo eens in de maand, teruggaat naar de salon, komen de haren zachter, lichter, dunner en in aantal minder terug. Dus waar wacht je op?

  Gladde, zachte en gezonde huid
  Eigenares Dionne Broere van Bodicare: ‘Ik heb een aantal jaren in de Caribbean gewoond en ben daar in aanraking gekomen met het waxen met suikerpasta. Waar ik met name enthousiast over ben, is dat sugaring een vorm van natuurlijk ontharen is. Alle producten zijn geproduceerd op natuurlijke basis. Alles bij elkaar heeft ervoor gezorgd dat ik mij deze methode absoluut eigen wilde maken! Eerst heb ik een opleiding gevolgd in een gespecialiseerde suikerwaxsalon. Toen ik naar eigen inzicht genoeg ervaring had opgedaan, was het tijd om mijn eigen salon te openen. Nu kan ik ook andere mensen laten genieten van een gladde, zachte en gezonde huid!’

  Wist je dat…
  – de pasta voor 100% uit natuurlijke ingrediënten bestaat?
  – de suiker ook nog eens een desinfecterende werking heeft? De suiker maakt namelijk de groei van bacteriën onmogelijk, waardoor het een heel hygiënisch product is.
  – de suikerpasta zich niet hecht aan de levende huidcellen? Hierdoor geeft de huid weinig tot geen geïrriteerde reacties en na afloop voelt de huid zijdezacht en glad aan.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply