Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Met kleine aanpassingen veel resultaat’
  Rate this post

  Ik wilde 10 kilo afvallen en had het ook al zelf op verschillende manieren geprobeerd (niet snoepen, meer bewegen…), maar ik kreeg het toch niet voor elkaar.

  Op Facebook zag ik een advertentie langs­komen waarin stond dat My-LifeSlim hier in Vlaardingen was begonnen. Ik dacht toen: ‘Zou dit wat zijn voor mij? Zou dit wél werken?’. Ik heb in september een afspraak gemaakt met Ragna en werd enthousiast over de aanpak: ­gezonde voeding, aangevuld met ­supplementen. Dat is me zó goed bevallen! Ragna heeft allerlei verschillende recepten, zelfs voor de kerst, en de gerechten zijn allemaal lekker. Ragna gaf nuttige adviezen en leerde me om anders met voeding om te gaan, zoals ­ingrediënten uit zakjes en pakjes zoveel mogelijk te mijden. Al met relatief kleine aanpassingen in je voeding kun je een stuk verantwoorder eten en overtollig gewicht kwijtraken. Ik drink meer water, beweeg meer en let nu in de supermarkt ook beter op de etiketten. Ongelooflijk hoeveel suiker je bijvoorbeeld binnenkrijgt op een dag als je er niet op let! Elke week werd ik gewogen en werden mijn vetpercentage en vochtgehalte gemeten. En als je dan ziet dat de cijfers steeds beter worden, dan motiveert dat echt.
  Ragna is heel enthousiast en betrokken, en is geïnteresseerd in jou als persoon.
  Nu, 3,5 maand later, ben ik 11 kilo lichter (van 82 naar 71 kilo), en het eten smaakt ook gewoon veel lekkerder, zo zonder overbodige rommel. Vers eten is zoveel lekkerder.
  Ik zou iedereen My-LifeSlim aanraden!

  – Femke (38 jaar) uit Vlaardingen

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply