Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Met mooie voeten de winter door
  4/4 - (1 stemmen)

  Nu jij je voeten in deze gure tijden niet meer hoeft te laten zien aan de buitenwereld, betekent het niet dat ze minder aandacht nodig hebben. Sterker nog: in de winter verdienen je voeten juist éxtra aandacht en verzorging.

  Logisch dat je dikke sokken en warm schoeisel aantrekt, want zo blijft je hele lichaam op temperatuur. Toch kunnen de temperatuurverschillen nare kwaaltjes tot gevolg hebben. De belangrijkste oorzaak hiervan is transpiratie. In dicht, warm schoeisel kunnen je voeten minder goed ademen, waardoor je voeten een broedplaats van bacteriën worden. Nare kwalen als schimmel, eelt, kloven, ingegroeide nagels en eczeem liggen dan op de loer.
  Gun je voeten de verzorging die ze verdienen! Hiervoor ben je bij pedicure Woutje Delforno op de juiste plek.

  Een basisbehandeling van zo’n drie kwartier bestaat uit het knippen van de nagels, het verwijderen van eelt, likdoorns en kloven, het reinigen van de nagelomgeving en eventueel het afvlakken van schimmelnagels. De behandelingen wordt afgesloten met een heerlijke voetmassage met een verzorgende crème. Ook kan Woutje je adviseren rond bijvoorbeeld wisselbaden voor je voeten om de bloedsomloop te stimuleren, zodat je voeten minder snel zullen afkoelen. Problemen als voetschimmel kunnen ook worden aangepakt, waardoor verdere aantasting van de huid en nagels voorkomen wordt.

  Kamp jij met klachten aan je voeten, of zijn ze toe aan een opknapbeurt? Maak dan een afspraak!
  Delforno Pedicure is aangesloten bij de branchevereniging ProVoet.

  Tip van Woutje
  ‘Als je regelmatig naar de pedicure gaat, zorg je ervoor dat je voeten mooi en gezond worden en dat ook blijven. En als je toch bij me langsgaat, kan ik meteen zorgen voor een mooi lakje in de kleur die jij wilt. Wacht niet te lang met je bezoek aan de pedicure. Voorkomen is immers beter dan genezen, en als je je voeten tijdig laat behandelen, kun je erger voorkomen.’

  Over Delforno Pedicure
  Bij Woutje Delforno van Delforno Pedicure kun je terecht voor professionele pedicurebehandelingen. Proactief je voeten laten verzorgen door een gecertificeerde pedicure is geen overbodige luxe. Een pedicurebehandeling is voor iedereen geschikt en een absolute must voor mensen die beroepshalve veel staan of lopen, patiënten met diabetes, reuma of dementie, en (top)sporters.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply