Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Met mooie voeten de zomer door
  Rate this post

  Het is zomer! Dat betekent rondlopen op sandaaltjes, slippertjes en open muiltjes. Maar wees eens eerlijk: zijn je voeten daar wel klaar voor? Geef maar toe: in de winter heb je weinig aandacht besteed aan de verzorging van je voeten. Je voeten zaten immers toch verstopt onder warm en dicht schoeisel. Het onvermijdelijke gevolg: kloven, verdikkingen (eelt) en onverzorgde, gescheurde nagels. Om je helemaal zomerklaar te maken, ga je naar de pedicure. Die weet precies waar jouw voeten behoefte aan hebben. 

   

  Voet- en onderbeenmassage
  Een massage van je voeten en onderbenen zorgt ervoor dat de doorbloeding verbeterd wordt en afvalstoffen worden afgevoerd. Je kunt de massage los boeken, maar ook als onderdeel van een uitgebreide behandeling.

  Pakking
  Als je je voeten extra wilt laten verzorgen, kun je kiezen voor een pakking. Een pakking zorgt ervoor dat je voeten in een optimale conditie worden gebracht. Bij een pakking wordt eerste de huid van je voeten gereinigd, waarbij afvalstoffen worden afgevoerd en de doorbloeding wordt gestimuleerd.

  Scrub
  Met een voetscrub worden dode huidcellen verwijderd, waardoor er een nieuwe, gezond uitziende, mooie huid verschijnt. Jouw voeten worden heerlijk verwend, zodat jij weer met mooie en gezonde voeten door het leven kunt!

  Allerlei behandelingen
  Je kunt bij de pedicure langsgaan voor allerlei behandelingen aan de voeten, zoals het laten knippen van je nagels, het verzorgen van de nagelriemen, het laten behandelen van ingroeiende teennagels, het laten verwijderen van eelt of het laten behandelen van kloven aan de hiel. De pedicure heeft alle kennis in huis om klachten op te lossen en om narigheid te voorkomen.

  Alle specialisaties op voetengebied
  Pedicure Studio 10 is een professionele pedicurestudio waar hygiëne en vakkunde vooropstaan. De medewerkers zijn volledig gediplomeerd en bieden alle specialisaties op voetengebied, waaronder medische pedicure. De studio heeft contracten met diverse podotherapeuten. Bij Pedicure Studio 10 kun je een gratis voetonderzoek en schoenencheck laten doen. Handig wanneer je twijfelt of de pedicure een klacht aan jouw voeten kan verhelpen.

   

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply