Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Met sim only geld besparen op je telefoonrekening
  Rate this post

  Bellen, berichtjes versturen, mailtjes lezen, foto’s delen of even iets inspreken. In onze huidige tijd kunnen we niet meer zonder mobiele telefoon. Sterker nog, het is een eerste levensbehoefte geworden. Die mobiele telefoon ligt immers altijd binnen handbereik en kan veel meer dan wij dertig jaar geleden ooit hadden kunnen dromen. Voor het gebruik van die telefoon betalen we maandelijks een flink bedrag, maar dat hebben we er over het algemeen graag voor over. Er is immers niets zo vervelend als onbereikbaar zijn. Toch is het goed om eens te onderzoeken of er nog ergens bespaard kan worden op de kosten die we maandelijks kwijt zijn aan ons mobiel verbruik.

  Een tweedehands mobiel met een sim only abonnement
  Alweer een nieuwe telefoon? We horen de vraag regelmatig voorbij komen als een bezitter trots zijn nieuwe aanwinst laat zien. Betere camera, extra functies, helder scherm, prachtige kleur, ze raken er maar niet over uitgepraat. En die ‘oude’ smartphone, die ligt ergens onder in de la, of is te koop voor de liefhebber. Ben jij in staat om zo’n mooi tweedehands toestel voor een prikkie te bemachtigen? Dan heb je het goed begrepen en ben je alvast op weg om flink veel kosten te besparen op mobiel bellen en internetten.

  Als je al een telefoon in je bezit hebt is het een kleine moeite om te zoeken naar een sim only aanbieding dat goed bij je past. Met een sim only abonnement betaal je eigenlijk alleen voor het gebruik van de simkaart. Misschien heb je er nog één en wil je het nummer behouden, maar het kan natuurlijk ook zijn dat je een nieuw nummer wilt aanvragen. Allebei is mogelijk. Nu nog even goed uitzoeken welk sim only abonnement het allerbeste bij je past en waar je het minste voor hoeft te betalen.

  Sim only, lekker voordelig
  Als je weet waarop je moet letten kun je door het kiezen van het juiste sim only abonnement ook nog geld besparen. Dat doe je in de eerste plaats door te kiezen voor een geschikte bel- en databundel. Wil je graag besparen, dan mag dit best een stapje lager zijn dan je vorige abonnement. Let wel op! Ga je over die bundel, dan moet je extra geld betalen en is je winst verdwenen. Houd je belgedrag dus in de gaten, of kies toch voor een stapje hoger. Als je weet wat je voorkeuren zijn, dan kun je op zoek naar een provider.

  Hiervoor geldt dat een iets minder bekende provider, zoals hollandsnieuwe over het algemeen het voordeligste is. Omdat het netwerk in Nederland wordt gevormd door bijvoorbeeld Vodafone zijn zij in staat om dit netwerk ook te laten gebruiken door de kleinere providers. Over het algemeen is dit terug te zien in de prijs van de Sim only aanbiedingen. Of dat wat uitmaakt voor de bereikbaarheid? In principe niet. In Nederland ligt de dekking voor 4G-internet rond de 95% en dat is ongeacht de provider.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply