Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Met slim eten weer lekker in je vel
  Rate this post

  Uit evenwicht? Wisselende bloedsuikers, opgeblazen gevoel, steeds zin om wat te eten lusteloos, geen zin om te bewegen en langzamerhand groeien? Grote kans dat wat je eet, wanneer je eet en hoe je eet de grootste boosdoener is.

  Suikers beïnvloeden de alvleesklier en ook de darmflora. Sommige koolhydraten verhogen het tryptofaangehalte, wat een relatie heeft met onze fitheid en weerstand. Eiwitten beïnvloeden onze tyrosinewaarden die van invloed zijn op ons helder denkvermogen. Verschillende soorten vezels zijn natuurlijk van belang voor onze darmflora. Veel (verzadigde) vetten zorgen voor het risicovolle buikvet, dat de schildklier beïnvloedt, maar ook de opname van suikers en daarmee de energie. Andere vetten beschermen ons juist en zijn nodig als onderdeel van sommige hormonen en voor een goede darmwerking.
  Iedereen kan meer regie krijgen over eten, lijf en energie. Vanuit mijn 30 jaar lange ervaring als diëtist en (di)eettherapeut ben ik daar stellig van overtuigd! Op zeker 7 terreinen kun je namelijk stappen zetten, en met elkaar vormen ze een geheel om weer helemaal lekker in je lijf te komen en een mooi vangnet om ook lekker in je vel te blijven. Meer weten? Maak een afspraak voor een gratis eetscan. Misschien is mijn COMPLEETjaarplan wel iets voor jou! Kijk op mijn website. Zeven terreinen voor een optimale balans, in 5 modules geordend.

  Download ook meteen mijn gratis tips (op mijn homepagina) om van je eten en jezelf te genieten, lekker in je lijf te komen en jouw lijf om jou heen!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply