Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Met wonderschone wimpers het najaar in!
  Rate this post

  Jij stoort je al ééuwen aan je rechte wimpers. Hoe anderen die Bambi-ogen tevoorschijn krijgen is jou een raadsel. Want hoe lang jij ook met je wimperkrultang en mascararoller in de weer bent, weten jouw wimpers nooit die perfecte krul te krijgen. Om maar niet te spreken van al je tevergeefse pogingen om nepwimpers aan te brengen. Bespaar jezelf tijd en frustratie. Met iCurl® heb je binnen no time het perfecte paar wimpers!

  Gekrulde wimpers
  ‘Met trots kan ik zeggen dat ik een van de weinigen ben in de omgeving Alphen aan den Rijn die de iCurl®-behandeling aanbiedt. Doordat de behandeling gewoon plaatsvindt op je eigen wimpers, en er geen gebruik wordt gemaakt van nepwimpers of wimperextensions, is het resultaat erg natuurlijk. Het geheim zit hem in het klemmetje. Alle wimpers, zelfs de kortste haartjes, worden in één keer perfect geklemd in een gekrulde positie. Het liften van de wimpers gebeurt vanaf de haarwortel. Hierdoor kunnen de wimpers optimaal behandeld worden met een milde wimperpermanentvloeistof en een conditionerende nabehandeling. Zo geniet je lange tijd van een prachtige, duurzame krul. Het is de meest snelle en effectieve manier van wimperpermanent. Erg eenvoudig en effectief! De behandeling duurt maar 30 minuten. Daarna stap jij met stralende wimpers én een nieuwe dosis zelfvertrouwen, de salon weer uit.’

  Huidverzorging
  Wanneer je ervoor kiest om je wimpers aan te pakken, kan je huid niet achterblijven! Met het weerbarstige herfstweer vraagt die om extra verzorging. Yvonne werkt met de producten van Ik Skin Perfection. Dit merk is zelfs voor de meest gevoelige huid uiterst geschikt, omdat het geen geur-, kleur- of andere schadelijke stoffen bevat. Een product dat 100% groen is!

  Je haren verven is niet slecht
  Ook op het gebied van haarkleuringen werkt Yvon met een product dat vrij is van schadelijke stoffen. Zo ga je met een nieuwe, onweerstaanbare look het najaar in! Yvonne: ‘Wil jij je haren voorzien van een nieuwe, frisse tint, maar stel je dit uit omdat je denkt dat verven slecht is voor je haar? Overweeg dan een kleurbehandeling met de Kemøn verf! Dit is een milde permanente kleuring, zonder ammoniak, PPD-kleurstof en geurstoffen. De combinatie van de natuurlijke elementen (met onder andere goudbloem, vlas en yoghurt) zorgt voor een duurzame kleurbehandeling. Ideaal: Kemøn kent een lange houdbaarheid, dus je hoeft niet binnen een korte tijd een herhaalbehandeling te ondergaan.

  Yvon’s hair, beauty en… voeten!
  Goed om te weten: in februari 2019 rondt Yvonne haar opleiding als pedicure af. Dat betekent dat je tegen die tijd niet alleen bij haar terecht kunt om je huid en haar te verwennen, maar ook om je voeten te verzorgen. Yvonne is aangesloten bij Provoet.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply