Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Metamorfose van Alisya
  Rate this post

  Even voorstellen
  Alisya is 17 jaar, woont in Borne en volgt de opleiding tot kapster in Almelo.

  Hoe vond je het?
  Alisya: ‘Heel leuk en gezellig! Ik wilde weer eens iets anders met m’n haar doen, en toen ik de oproep zag op Facebook, heb ik me opgegeven. Ik heb wel van te voren gezegd dat ik mijn haar niet korter geknipt wilde hebben, want er was eerder al een flink stuk vanaf gegaan, en daar heeft de kapster dan ook rekening mee gehouden. En ik wilde graag de kleur roze erin, en dat is ook gebeurd, met een aqua-kleur erbij. Ik vind het resultaat heel mooi geworden! Ik had ook nog geen ervaring met een professionele fotograaf, en het was leuk om dat ook eens meegemaakt te hebben.’

  Kleding, haar en visagie
  Na de rainbow-colors en de Ibiza-stijl van af­gelopen zomer is het gelukkig nog niet gedaan met de kleuren in de mode en trends voor het najaar. De Ibiza-trend gaat bijna naadloos over in de Fantasia-trend. Hierin vloeien realiteit en fantasie in elkaar over door middel van bijzondere prints, kleurgebruik en accessoires. Dit alles gecombineerd met kant maakt deze trend echt af. Een andere trend is de stoere combinatie van alle kleuren rood, oranje en alles daartussenin, zowel in haarkleur als in glimmend leer, vloeiende zijde en heerlijk zittende jersey. Vurig, casual en superstoer en sexy. Beide duidelijke trends geven als het even kan een knipoog naar de jaren zeventig.
  Bij Alisya hebben wij gekozen voor de stoere look met vrouwelijke touch en de knipoog naar het begin van de jaren 70 is duidelijk zichtbaar. De Long Pixie haarstijl is ideaal om je haar in verschillende stylen te dragen. De ronde lijnen in deze coupe geven je altijd de juiste ondersteuning om je haar steil, lekker wild of juist gekruld te dragen.
  De haarkleur is vurig met een extra accent aan de voorkant om meer diepte en schaduw in het haar te krijgen en ondanks de uitgesproken kleur toch rust in de kleur te houden. Haar make-up is kleurig en mysterieus. Door het gebruik van de kleuren die ook voorkomen in het haar en de accessoires wordt het geheel niet te bont, maar juist heel fris.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply