Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • De metamorfose van Heleen

  Heleen is 36 jaar, woont in Ede en werkt bij onderwijsadministratiekantoor Dyade.

  Hoe vond je het?
  Heleen: ‘Heel erg leuk! Ik had mijn haar eerder al kort laten knippen, en nu gaf ik de kapper een vrijbrief om ermee te doen wat ze wilden. Ik hou wel van verandering… Het was wel spannend, want de spiegel was afgedekt, zodat ik niet kon zien wat ze deden. Toen ik mijn nieuwe kapsel zag, dacht ik ‘Wauw, dit is écht anders!’ Maar ik vind het erg mooi geworden. Ook kreeg ik van de visagist nuttige tips. Normaal draag ik weinig make-up, maar het was mooi om te zien wat het voor je gezicht kan doen. Het was verder een heel gezellige ochtend, en ik werd heerlijk in de watten gelegd!’

  Haar
  Heleen is een lange, slanke vrouw die haar haar vrij donker kleurt, wat haar een wat streng en hard uiterlijk geeft. Maar ze is een spontane vrouw die kleur in haar leven verdient! Haar haar modelleert ze zelf in een kuif naar boven. Heleen heeft een vrij langwerpig gezicht met een hoog voorhoofd. Om de kleur in haar gezicht zachter te maken, wat beter bij haar spontane karakter past, heb ik de modekleuren metallic gebruikt. De verfkleur die ze erin had zitten, heb ik helemaal moeten verwijderen en vervolgens bij de aanzet een donkerblonde grijze kleur gezet, in de punten opgelicht met een lichte grijs-blonde kleur. Vervolgens heb ik het model aan de zijkanten korter geknipt voor een fris, vlot model. Het haar heb ik naar de zijkant geföhnd, met een lok op haar voorhoofd om het gezicht minder langwerpig te laten lijken. Door het haar zo te dragen, wordt het gezicht meer ovaal.

  Visagie
  Omdat ik uitsluitend werk met de 100% natuurlijke minerale make-up van Creative Cosmetics, kon ik de pure schoonheid van Heleen naar voren halen. Om de kracht in haar gezicht nog meer naar voren te laten komen, heb ik haar jukbeen met een highlight opgehaald en een blush gebruikt, zodat ze een zomerse tint in haar gezicht kreeg. De ooglook heb ik gemaakt met een bruin- en zalmtint. Om de ogen niet te klein te maken, heb ik daarmee ook de eyeliner gezet. Op de lippen zit een zachte natureltint.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply