Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Metamorfose Larissa
  Rate this post

  Even voorstellen: Larissa is 32 jaar, woont in Hengelo en is medewerker binnendienst bij BLOM opleidingen.

  Hoe vond je het?
  Larissa: ‘Ik ben in de afgelopen jaren mede door de komst van ons dochtertje nauwelijks naar de kappers geweest en draag weinig make up. Toen ik de oproep op Facebook zag, dacht ik: ‘Wie niet waagt…’ Ik was dan ook heel enthousiast dat ik uitgekozen was voor de metamorfose. Echt, wat was het een heerlijke verwendag! Eerst werd er gekeken en overlegd wat er allemaal mocht gebeuren en toen zijn ze helemaal losgegaan met mijn haarkleur. Mijn lengte wilde ik graag zo lang mogelijk houden, maar meer slag of krul vond ik ook wel leuk, dus hebben ze laagjes geknipt en er voor de fotoshoot gave krullen in gezet. Dat heb ik laatst thuis ook weer gedaan. Wat een werkje, maar de krul zat er weer in.  Daar was ik eigenlijk best trots op. Ik vond het super dat de foto’s gemaakt werden bij Jeleukstefoto. Hier hebben wij 10jaar geleden ook al eens een fotoshoot gehad en die foto’s waren ook helemaal geweldig! Ik kijk terug op een onwijs leuke dag!’

  Haar
  Eén van de nieuwste trends in haarkleuren is de  Mauve Chocolat. Deze kleur is een bijzondere mix van bruin, mauve (oftewel grijs-paars) en koper. Prachtig bij brunettes en heel mooi bij de getinte huid van Larissa. Het is een koel bruin met een twist en kan passend gemaakt worden voor iedere brunette. De mix is nooit hetzelfde en dat maakt het voor ons als kleurspecialisten extra leuk om te mogen doen. Daarnaast hebben wij de kleur bij Larissa ingezet in onze MultiColorTechniek. Hierdoor heb je bij elk licht een nieuw kleurenspel en zie je heel veel verschillende tinten door elkaar, waardoor er een driedimensionale look gecreëerd wordt. Voor een optimale houdbaarheid hebben wij Larissa een passende ColorConditioner meegegeven.

  Visagie
  Marloes heeft voor een zachte, maar zeker sprekende lente-look gekozen. De mauvekleur wordt ook in de visagie veel gebruikt. Tip: kies dan voor óf de ogen óf de lippen in deze tint. Je zult zien dat deze tint zich bij een koele look heel mooi aanpast. Bij Larissa hebben wij ervoor gekozen om de ogen extra aan te zetten en zo de kleur van de ogen mooi te laten uitkomen. De lippen en rouge zijn in pastelroze voor een echte frisse lente-look.

  Kleding
  Athleisure is de trend die enorm aan het opkomen is.  De mix tussen mode voor sport en vrije tijd maakt het dat deze trend bijna niet meer weg te denken is. Gefluisterd wordt dat deze stijl net zo sterk wordt als de denim. De stoffen zijn ademend en eenvoudig te wassen. Sportief gekleed gaan is heel mooi, maar daarnaast willen wij ook wel een vrouwelijke touch zien. Diverse grote sport- en modemerken hebben daarom ook leuke tunieken en jurkjes in hun assortiment. Mooi haar, passende make-up en een paar leuke sieraden en een vrolijke glimlach maken deze look echt af.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply