Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Metamorfose Noa
  Rate this post

  Noa: ‘Superleuk! Ik was door mijn tante opgegeven, want die vond dat ik wel vaak zwarte kleding droeg. Toen ik hoorde dat ik een metamorfose gewonnen had, was ik er erg door verrast. Het werd een gezellige dag met leuke mensen. Ik wilde niet veel van mijn haar af laten knippen, en de kapster stelde voor om mijn haar te krullen. Dat vond ik prima en het is erg mooi geworden. Bij de kledingzaak heb ik heel wat kleren gepast, en ik kwam wel weer in de verleiding om iets zwarts te kiezen, maar het werd een combinatie in blauw.’

  Noa is 25 jaar en woont in Voorburg.

  Prijzen

  haar: € 51,-
  huidverzorging & visagie: € 69,-
  nagels: € 15,-
  kleding: € 379,85
  schoenen: € 124,95
  tas: € 149,95
  fotoshoot: € 99,-

  Haar

  De haren van Noa werden gewassen en verzorgd. Het bekende ‘puntje’ moest eraf, waarna begonnen kon worden met de styling. Er werd, in samenspraak met Noa, gekozen voor een grove krul. De bloem, die als laatste in het haar werd gestoken, maakte het geheel compleet.

  Visagie

  We zijn relaxed gestart met een dieptereiniging van de huid, door middel van een peeling en AquaBrasie. Op een mooie basis is maar weinig make-up nodig. Een zomerse bronzing poeder in 2 kleuren geeft voldoende effect op de huid van Noa. Natuurlijk is het daarna leuk om haar ogen wat sprekender te maken met wat meer zwart én net wat meer kleur, met de eye shadows van John van G. Haar mond hebben we met een lipliner ingekleurd, en daarna een lichte gloss erover. Omdat ook handen belangrijk zijn, zijn de handen en nagels verzorgd, en daarna zijn de nagels gelakt met de Caption base, color en top. Noa koos zelf voor een zachte teint, lichtroze. Een mooi resultaat!

  Kleding

  We gingen op zoek naar ‘mooi naar je werk, maar je daarbij wél lekker voelen’. We kozen voor een strakke maar elastische pantalon van Mos Mosh, met daarop een blouse van Poools. Een soepel jasje daarover met mooie revers is tevens van Poools. De sjaal voor onderweg is daarbij niet alleen vrolijk, maar ook een praktische accessoire.
  Schoenen en tas

  Korte laarsjes dragen prettig en zien er bij bijna iedere outfit mooi uit. Nu is er bij Dungelmann voldoende keus: wat bredere hakken óf de slanke? Wij kozen in dit geval voor de laatste van Gabor. Dan een tas, noodzakelijk voor het meenemen van de dagelijkse spullen. Wij gingen voor een grote maar prachtige tas van donkerblauw leer van Gianni Notaro.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply