Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • De metamorfose van Sylvia

  Zoals zo vaak gebeurt, en nu ook weer, werd Sylvia opgegeven door iemand anders. In dit geval had haar buurvrouw een complot gesmeed met haar dochter en een reactie geplaatst op Facebook. Sylvia zou het toch niet lezen, want die heeft geen Facebook, was de reactie, maar ze verdient het des te meer. Altijd tijd voor anderen en geen tijd voor zichzelf. Ook die hoor ik vaker. Sylvia’s dochter stuurde een mail en daarmee was Sylvia als kandidaat voor deze editie uitgekozen.

  Bij de eerste kennismaking werd inderdaad duidelijk dat een beetje tijd voor zichzelf ver te zoeken was. Een permanente eyeliner was dan ook de reden om nog efficiënter met de tijd om te gaan, want ‘Dan hoeft er alleen nog een beetje mascara bij, en kan ik zo door naar mijn werk’, een drukke baan in de gezondheidszorg. De hoogste tijd voor Sylvia om eens wat tijd voor zichzelf in te plannen. Dat iedereen de hele tijd met haar bezig was op deze dag, was dan ook wel even wennen. Bij het uitzoeken van de kleding wist ze goed wat ze wel en niet mooi vond en het belangrijkste was dat het vooral lekker moest zitten. Dit is heel goed gelukt. Ook de make-up vond ze toch wel erg mooi staan en haar nieuwe coupe viel ook zeer in de smaak. Dat de fotograaf af en toe wel erg dichtbij kwam en zoveel foto’s nam, nam ze op de koop toe.

  Al met al weer een geslaagde dag, heel mooi vastgelegd door Hélène van Domburg, onze fotograaf!

  Haar
  Sylvia wilde geen donker haar, omdat dit haar hard maakt, dus haar warmblonde kleur werd voor het grootste deel behouden. Het haar was in één kleur geverfd en we hebben de aanzet donkerder gemaakt en er mooie lichte highlights in gezet. Hierdoor wordt het wat levendiger. Ze wilde het eigenlijk laten groeien, maar voor deze speciale dag besloot ze zich over te geven aan de deskundigheid van het team. Een mooie, vlotte bob was het resultaat, helemaal passend bij haar persoonlijkheid en heel makkelijk zelf te stylen, want het moet natuurlijk wel praktisch blijven.

  Visagie
  Ook dit keer hebben we met de minerale make-up van Mineralogie een fantastisch mooi resultaat gecreëerd. Wat ben ik toch altijd weer blij met mijn mineralen voor een glamour­make-up zonder schadelijke stoffen! Vanwege haar grootste zonde, het roken, is de huid van Sylvia een beetje dof. Door de minerale poederfoundation, die zich mengt met de huidvetten, ontstaat een mooie glans op de huid, zonder dat het glimmend wordt. We hebben haar ogen mooi geaccentueerd met goud, terra en bruin en een heel dun lijntje aan de onderkant en als laatste een mooie mascara. Een frisse blush op de wangen met wat lichtere highlights. Een mooie roestbruine lipstick met daaroverheen een lichte lipgloss maken het plaatje compleet. ‘Misschien moet ik dit toch maar eens vaker doen, want het is wel heel mooi’, was haar spontane reactie.

  Kleding
  Bij Puur hing er al wat klaar voor Sylvia. Haar wensen, zoals comfortabel, geschikt voor werk en privé en praktisch, waren in de keuze al meegenomen. Er hing een leuk setje klaar van Studio Anneloes in donkerblauw. Deze kledinglijn combineert praktisch met comfortabel, en heeft toch een nette uit­straling. Toen Sylvia de broek aantrok, was ze meteen verkocht. Er werd nog wat getwijfeld over het jasje of de blouse, maar uiteindelijk heeft ze gekozen voor een top met het jasje, gecombineerd met een mooie olijfgroene sjaal. We hebben de kaartjes eraf geknipt en helemaal happy met haar nieuwe outfit ging ze de deur uit, en heeft het resultaat meteen aan haar buurvrouw laten zien.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply