Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Metamorfose Tessa
  Rate this post

  Even voorstellen: Tessa is 25 jaar en woont in Alphen aan den Rijn.

  Hoe vond je het?
  Tessa: ‘Superleuk! Bij de kapsalon wilden ze laten zien wat er allemaal kan als je, zoals ik, kort haar hebt. Zelf ben ik meer van een glad kapsel, maar het was leuk om het ook eens te zien met krullen en een stoere kuif. Mijn haar kan dus zowel netjes als stoer. De jurk die ik aan heb, past ook bij verschillende gelegenheden, en kan ook bijvoorbeeld gecombineerd worden met sneakers. Ook heb ik adviezen gekregen voor make-up. Zelf hou ik het meestal naturel, en dat hebben ze ook zo gehouden, maar ik heb tips gekregen over het tekenen van m’n wenkbrauwen, aangezien ik dat zelf nooit doe. Fijne tip! Het was een leuke en gezellige dag!’

  Haar
  We hebben ervoor gekozen om 3 verschillende looks te creëren. De juiste coupe is belangrijk om verschillende stijlen te kunnen creëren.
  – Naturel look: een gestyledere variant met het accent op de lange lok. Wat volumepoeder geeft het haar meer body en stevigheid bij de aanzet. Voor overdag een perfecte look!
  – A Touch of Rock: een kapsel met wat meer Rock erin. Het accent ligt op de kuif, en dit wordt door middel van toupage en volumepoeder gecreëerd. Stoer maar ook classy! Voor een avond uit of voor meer power.
  – Messy Curls: een kapsel met nonchante uitstraling. De krullen zorgen voor veel beweging in het haar. Een tikje romantisch met een beachy effect, bijvoorbeeld voor naar een leuke beach club. Laat de zomer maar komen!

  Het is leuk om te zien dat je met kleine veranderingen een heel andere look kunt neerzetten. Daarbij is advies ontzettend belangrijk, vinden wij. Het begint bij de juiste coupe, en het resultaat wordt versterkt door kleur en de juiste producten en tools om je haar te kunnen stylen.

  Visagie
  Als basis zijn Youngblood Eye Cream en Mineral Primer gebruikt, met onder de ogen Concealer Fair. Verder Cream Powder Honey, een dekkende foundation met op de wangen Creme Blush Plum Satin. Voor de oogschaduw Platinum en Sapphire voor een mooie oogopslag met langs de wimperrand een zwarte Liquid Liner. Voor volle wimpers is gekozen voor Mineral Lash Primer en Mascara Blackout en voor de wenkbrauwen Natural Brunette. Voor de finishing touch zijn Lip Liner Rose en roze lipgloss gebruikt.

  Kleding
  Tessa draagt kleding van Inner-Calm by Bridget, een nieuw merk bij TOF dat sinds enkele weken te koop is. De kleding zorgt voor een zomerse look met de lichte kleuren, gecombineerd met gave sneakers van Pepe Jeans, allemaal afkomstig uit de nieuwste voorjaars­collectie van TOF.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply