Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Metamorfose van Lichelle
  Rate this post

  Waarom heb je je opgegeven voor de metamorfose?
  Omdat ik wel eens wat anders met mijn haar zou willen doen en ik zou graag eens verrast willen worden.

  Wat doe je zelf met je haar?
  Meestal doe ik mijn haar in een knot (moet vast voor het werk) en als ik een feestje heb, maak ik met mousse krullen in mijn haar.

  Welke producten gebruik je zelf voor je haar?
  Ik gebruik shampoo en conditioner van het Kruidvat huismerk. Als stylingsproducten gebruik ik mousse en haarlak van Andrélon. Maar ik gebruik wel Wella Professionals voor de verzorging en een leave-in-crème.

  Hoe is het eindresultaat geworden?
  Heel erg mooi. Ik ben er erg blij mee!
  Wat hebben wij gedaan met het haar?
  Charlotte heeft de kleur van de aanzet wat donkerder en sprekender gemaakt. Door de punten een grijze spoeling, voor een helder en fris effect. Qua styling heeft ze losse krullen gemaakt met de stijltang. Dat geeft het mooiste eindresultaat, omdat het los te dragen is, maar ook nonchalant vast te steken is.

  Wat hebben we gedaan met make-up?
  Savanna heeft een goede foundation gezet voor een mooie, egale look. Omdat Lichelle jong is en een strak oogoppervlak heeft, kan ze goed een smokey eye hebben. Dit heeft Savanna met zwarte / grijze tinten aangezet. De lippen zijn met een paarsrode kleur opgebracht.

  Wat is ons thuisadvies?
  Als verzorging zouden wij adviseren om de Enrich-lijn van Wella te gebruiken. Deze lijn behoudt het vochtbalans in het haar. Het masker geeft nog even die extra verzorging die het haar nodig heeft. Wij zouden voor de styling een gladmakende balsem gebruiken, zoals Flowing Form. Die haalt het pluis uit het haar en geeft stevigheid. Ten slotte een stevige haarlak als finishing touch.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply